BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
ICE bar Mayrhofen

ICE bar in Mayrhofen

(8 reviews)

Contactgegevens

Adres
Hauptstraße 470
6290 Mayrhofen

Wat vind jij van ICE bar?


Beoordelingen van gebruikers

 • Gast921
  Gast921 19 november 2017 · 10:11

  Gezellig maar PAS OP!!! Alle, ja je leest het goed, alle skies en snowboards (zo'n 100 stuks) waren weg na ons bezoekje. Ook al was er een portier...

 • Gast737
  Gast737 20 februari 2017 · 21:35

  Kut!

 • Gast186
  Gast186 9 januari 2017 · 10:09

  Het was helemaal top, gezellig en veel plezier gehad

 • Gast063
  Gast063 7 november 2016 · 21:07

  Ik ben student uit Gent en trok er met mijn vrienden na het skiën op uit naar de ICE bar. IT WILL BE FUN THEY SAID. Gevolg: al onze skies gestolen en ons weekbudget exponentieel naar beneden gehaald vanwege de EXTREEM dure prijs.

 • Gast063
  Gast063 7 november 2016 · 21:07

  Ik ben student uit Gent en trok er met mijn vrienden na het skiën op uit naar de ICE bar. IT WILL BE FUN THEY SAID. Gevolg: al onze skies gestolen en ons weekbudget exponentieel naar beneden gehaald vanwege de EXTREEM dure prijs.

 • Paul1967
  Paul1967 2 november 2014 · 13:20

  Al vele jaren zeer gunstig gelegen, letterlijk naast de Penken Bahn, dus 15 meter lopen van de lift. Let wel: zeker als het druk is, is het een wirwar van ski's bij de ingang (en links naastgelegen) en helaas ook veel diefstal. Dus opgelet en je bent gewaarschuwd. Het concept is beproeft, typische apres ski muziek gericht op voornamelijk NL en Duits publiek, maar NL voert de boventoon (ook door de laatste jaren een NL DJ in dienst te hebben). Het kan in het hoogseizoen ERG druk zijn, kan je daar niet zo goed tegen, dan kan je achterin het pand aan de lange bar ook plaatsnemen of staan, zonder van het al te drukke gedeelde last te hebben. Mocht je van drukte etc houden, dan is inderdaad de ICE bar the place to be. Leeftijd 35 min (met uitzonderingen) en drank wordt supersnel gegeven in flessen, geen tap ( dat gaat te langzaam werd mij enkele jaren geleden gezegd. De muziek kan variëren per avond, de DJ is bereid te luisteren naar de wensen en past vaak een verzoeknummer zo in zijn set van de avond. De Dansende Beer kan ook erg vermakelijk zijn, kwestie van wie er in het pak zit ? Hulde voor de beer van afgelopen seizoen, keihard van het dansblok afvallen, opstaan en vrolijk verder stimmung machen ? Geheimmtip is inderdaad de zij-ingang van het hotel, maar de security kent die typische NL truuk inmiddels ook ? Gewoon doen alsof je gast van het hotel bent - zo doe ik het ook al jaren ? en voila, je staat gelijk letterlijk midden in de zaak. Veel plezier !

  Met vrienden
 • Pascal13
  Pascal13 2 november 2014 · 12:07

  Na twee weken in Mayrnhoven door gebracht te hebben in 2014 zie ik de ICE bar toch wel als dé après ski bar wanneer je net naar beneden komt vanaf de piste. Vrijwel altijd gezellig druk en een gemengd publiek aangevuld met alle après ski hits van het moment. Enige avond dat het minder word is wanneer iedereen vers vanuit de bus in de normale kleding naar binnen stapt. Heb ook goed kunnen lachen om de Jeager Bear die zowel in Januari als eind maart nog vrolijk stond te dansen op een verhoging.

  Met vrienden
 • Marijnt
  Marijnt 15 september 2014 · 12:47

  Gelegen direct naast de lift Penkenbahn, dus einde van de dag kom je hier naar beneden en kun je gelijk naar binnen om aan de apres-ski te beginnen. Gezellige drukte, tevens een rokers- en niet-rokersgedeelte wat ik zelf pleziering vind. Naast de ICE bar ligt hotel Strass, dus als je daar je kamer hebt hoef je niet ver meer te kruipen na de apres-ski. Indien er entree wordt gevraagd zoals met Oud en Nieuw, dan kun je via het hotel gratis binnen komen (ook als niet-gast ?)

  Met vrienden

Mayrhofen reisplanner