Tappenalm in Mayrhofen

Krijgt een 8 op basis van 2 beoordelingen

Wat vind jij van Tappenalm?

Evaringen van gebruikers

Gast880
7 april 2016 · 15:48

Paar keer geweest hier om iets te drinken, mooi terras met prachtig uitzicht. Licht midden de afdaling dus leuk om even te pauzeren en dan verder te skiën.

Met partner
clubbrugge
19 september 2014 · 17:09

Dit restaurant is gelegen aan de piste. Het is ten eerste gelegen op een centraal punt waar vele pistes samenkomen maar daarnaast is het ook gelegen aan een blauwe piste waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Ook ligt het op 5 min stappen van de Horbergbahn bergstation waardoor ook voetgangers er kunnen komen en zo samen met skiënde familie of vrienden eten.

Het uitzicht is er prachtig, voor je zie je uit naar het dal en verder naar de zillertal arena. Maar daarnaast kun je ook de prachtige pistes rondom de hut zien. Het ligt namelijk in een kom, waar je aan alle kanten naar beneden kunt. En niet te vergeten kun je aan je rechterzijde de bekende harakiri piste zien. Het is altijd leuk om daar naar te kijken tijdens het eten en zien hoe mensen het er vanaf brengen.

Doordat deze hut in een kom ligt waar vele mensen samenkomen kun je denken dat deze zeer drukbezocht is, maar dit valt zeer goed mee doordat er nog een ander restaurant naast is. Die tevens vrolijke muziek afspeelt waardoor je een rustig deuntje op de achtergrond hebt.

Ten slotte niet onbelangrijk het eten. Dit is zeer goed als je de prijs bekijkt. Ik heb er een wiener schnitzel gegeten, je kunt denken dit is iets ordinairs en doodsnormaal, maar hier krijg je hem toch met wat groenten erbij wat het wat opwaardeert. Ook de frieten zijn van zeer goede kwaliteit. Daarnaast kon je er ook een zeer lekkere varkensgebraad eten geserveerd met aardappelen met peterselie en salade. Dit was zeer goed klaargemaakt dus een echte aanrader. Het is een simpel gerecht maar het is een kunst om zoiets simpels ook voortreffelijk klaar te maken.

Met familie

Reisplanner Mayrhofen

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 29 skihuur winkels in Mayrhofen
3
Skilessen
We hebben 27 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.