BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Mayrhofen

Restaurants Mayrhofen

In Mayrhofen heb je een ruim aanbod van restaurants, zowel op de berg als in het dorp. Mayrhofen is een van de grootste dorpen in het Zillertal en een ruim aanbod aan accommodatie en dat zie terug in het aanbod van restaurants. Zowel op de berg als in het skigebied zelf vind je een uitgebreid aanbod van restaurants. Van fastfood tot gezellig berghut tot culinair verantwoord, in Mayrhofen vindt iedereen een restaurant naar zijn smaak.

Restaurants op de berg

In het skigebied van Mayrhofen vind je heel veel berghutten. Sommige berghutten zijn authentiek en wat kleiner. Andere restaurants zijn juist weer flink wat groter en moeten tijdens het middaguur vele honderden of zelfs duizenden wintersporters van een maaltijd voorzien. Veel van de restaurants zijn uiteraard self-service.

Restaurants in het dorp

In het dorp Mayrhofen zelf vind je heel veel verschillende restaurants. Naar Gasser ga je voor een snelle, maar goede hap. Soms moet je wat langer in de rij staan, want dit restaurant is erg populair. Wil je genieten van de echt Tiroler cuisine dan is Wirtshaus zum Griena een goede keuze. Dit ‘schnitzelrestaurant’ ligt net buiten het centrum van Mayrhofen, maar je krijgt hier goed eten voor weinig. Het zal je niet verbazen dat dit restaurant in Mayrhofen vaak vol zit met Nederlanders.

Prijsniveau

Qua restaurants in Mayrhofen kan je het zo duur maken als je zelf wilt. Het eten in de restaurants op de piste is over het algemeen niet duur. Ook in Mayrhofen zelf kan je voor weinig geld goed eten. Aan de andere kant kan je in Mayrhofen ook weer veel uitgeven aan je diner. Eén ding staat vast: in Mayrhofen heb je meer dan voldoende keuze uit restaurants!

13 restaurants in Mayrhofen

15 pisterestaurants in Mayrhofen

Mayrhofen reisplanner