BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Méribel

Appartmenten Méribel

Vooral in Méribel Mottaret vind je verschillende grote appartementencomplexen. Deze appartementen zijn ruimer van opzet dan in bijvoorbeeld Les Menuires. Logisch, dit gebied heeft ook een hele andere klandizie. Maar deze appartementen zijn wel de aangewezen manier om op een goedkopere manier te genieten van het centraal gelegen Méribel. In het oude dorp vind je appartementen in authentieke chalets. Vaak heel ruim, je hebt bijna het gevoel in een geheel eigen chalet te zitten.

Prijsniveau

In de appartementscomplexen valt de prijs nog best mee, voor Méribel dan. Hier ga je geen low-budget vinden, maar de appartementen zijn ook beter, schoner en ruimer dan low-budget. De appartementen in grotere chalets, daar ligt het beeld wat anders. Hier zul je geen prijsvechters vinden en betaal je aardig wat euro’s voor een weekje wintersport. Maar je krijgt wel waar voor je geld.

Tips

Zoek je appartementen om goedkoop in Les 3 Vallées te zitten? En je vindt Méribel te duur? Dan kun je ook kijken naar Val Thorens of Les Menuires. Vooral Val Tho heeft mooie appartementen die niet onder doen voor Méribel voor een veel aangenamere prijs. Je zit dan wel minder centraal in het skigebied.

Accommodatie thema's