BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Méribel

Après-ski Méribel

Natuurlijk is het gezellig in een dorp als Méribel. Zo’n dorp is dat aan zijn stand verplicht. Een goede discotheek O'Sullivans, het oude Dicks Tea Bar, is een prima plek om goed uit je dak te gaan. En op de pistes kun je terecht in La Folie Douce, tussen Courchevel en Méribel in. Maar tientallen bars (soms in hotels, maken dat je ook op andere plekken heerlijk wat kunt drinken. Het hangt waarschijnlijk wat van verwachtingspatroon van après-ski af wat je hier precies van vind.

Après-ski tot het avondeten

Tot het avondeten gaat het après-skiën in Méribel op zijn Frans, een wijntje of een biertje op het terras. Maar na het succes van La Folie Douce in Val Thorens is er op de grens van Courchevel en Méribel ook een Folie Douce geopend: een après-ski plek op een manier die wij Nederlanders meer als après-ski ervaren.

Après-ski na het avondeten

Na het avondeten kun je het beste terecht bij O’Sullivans of een van de vele restaurant/bars en barretjes. Her en der komt het feest er best in, maar dat heeft elke avond te maken met wie waar is. Dankzij de vele Engelse wintersporters wordt hier elke avond wel een goed feestje gebouwd, daar houden die Engelsen wel van namelijk.

6 après-ski locaties in Méribel

4 clubs in Méribel

Méribel reisplanner