BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Méribel

Chalets Méribel

Als een dorp een echt chaletdorp is in Les Trois Vallées dan is het Méribel wel. Dus genoeg keuze in chalets. Vaak gehele chalets maar ook (onder)etages van chalets worden verhuurt wat in de praktijk overeen komt met een geheel chalet. Zeker in het oude dorp zijn mooie chalets te vinden. Je kunt hier elke luxe vinden. De allerluxeste worden wel elk jaar vroeger en vroeger weggekaapt door Engelse en Russische wintersporters.

Prijsniveau

Goedkoper dan Courchevel, maar ja, dat is misschien elk skigebied wel. Verder is Méribel aan de dure kant. Het huren van een chalet kan hier flink in de papieren lopen. Meestal krijg je wel de luxe waar je voor betaald, maar aan de prijs blijft het zeker. Wil je goedkoop op wintersport, sla Méribel dan gewoon over.

Tips

De chalets in Méribel gaan zeker in de vakantieperiodes snel. Veel wintersporters zitten heel graag in dit dorp. Logisch het is de combinatie van een mooi dorp in zo’n groot gebied wat veel wintersporters van over de hele wereld aantrekt. Dus wil je een chalet in Méribel dan is het verstandig een seizoen van te voren al te kijken. Hier hoef je niet op last minutes te rekenen.

Accommodatie thema's