Hotels Méribel

In Méribel heb je de keuze tussen verschillende mooie en sjieke hotels. Hier geen moeite om viersterren accommodaties te vinden. Mooie zwembaden, luxe kamers en dat in mooie chalets. Dat is Méribel. Enkele eenvoudigere en goedkopere hotels zetten de hotels in Méribel ook op de kaart voor iedereen die iets meer op de kleintjes moet letten.

Prijsniveau

Méribel is duur, en de hotels zijn dat ook. Natuurlijk krijg je er ook luxe voor terug. Dus de vraag of duur het goede woord is dient zich aan. Méribel is eerder een station welke veel geld kost. Het gebied is duidelijk goedkoper dan Courchevel terwijl je hier wel ongeveer hetzelfde soort luxe kunt verwachten, maar je hebt wel minder kans om wereldsterren tegen het lijf te lopen. Als je daar naar op zoek bent…

Tips

Wil je wel hotelservice maar liever wat meer privacy dan kan dat. In Méribel vind je verschillende catered chalets. Een ideale tussenweg. Zo heb je wel de voordelen van het verzorgde eten, maar hoef je je minder druk te maken om anderen in het hotel.

Zoek met uitgebreide filters