BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Méribel

Restaurants Méribel

Méribel biedt alles wat andere Franse skigebieden ook bieden qua restaurants. Natuurlijk kaas en aardappelen in allerlei soorten en maten. Logisch de beroemde Franse bergkazen komen hier letterlijk uit de weilanden. Maar ook goede vlees en vismaaltijden zijn hier te vinden. Minder uitmuntend dan in Courchevel of zelfs in Val Thorens maar gewoon goed. Verder heb je hier natuurlijk genoeg plekken voor de snelle trek. Pannenkoeken, pizza’s of gewoon een patatje. Deze keuze aan restaurants is trouwens behoorlijk indrukwekkend. Overal genoeg te eten en te drinken. En ook dankzij die enorme keuze vind je met een beetje zoeken meer dan alleen die standaard restaurants.

Restaurants op de berg

Zo’n zestal restaurants in Méribel zelf en heel veel restaurants als we het hele Trois Vallées meetellen. In Méribel kun je op de pistes prima eten. Eenvoudige snacks tot prima maaltijden. Het restaurant van les Pierres Plates boven op de Saulire heeft het begrepen, een goed restaurant en tegelijkertijd een prima sandwichbar. Een restaurant voor elke trek dus. Maar ook Espace Confort le Plans Mains werkt met hetzelfde principe. Goede maaltijden voor de flinke trek en een sandwich bar met zelfgebakken brood voor de snellere en goedkopere lunch. En dat zijn nog maar twee restaurants in dit skigebied. Kortom genoeg te eten hier dus.

Restaurants in het dorp

Op elke straathoek vind je wel een restaurant in Méribel. Dit gebied doelt zich op wintersporters die ‘s avonds graag uit eten gaan. dus aan restaurants geen gebrek. Natuurlijk is het de traditionele Franse bergkost die de boventoon voert. En de verplichte pizzeria en crêperie zie je ook overal. Maar er is meer in Méribel. Je vindt hier alles. En al je hier niet een restaurant naar keuze vindt dan ga je dat waarschijnlijk in geen enkel Frans skigebied vinden. Alleen die prijs hé...

Prijsniveau

Méribel is over de gehele lijn aan de prijs. En het zou niet kloppen als we zouden zeggen dat eten en drinken hier goedkoop is. Maar relatief valt het mee. Je betaalt hier niet meer dan in bijvoorbeeld Tignes Val Thorens en het is zeker goedkoper dan Courchevel. Maar goedkoop, nee helaas niet.

12 restaurants in Méribel

7 pisterestaurants in Méribel

Méribel reisplanner