Appartementen Montchavin - Les Coches

In Montchavin en Les Coches vind je grof gezegd twee verschillende type appartementen. Ruime en grootse appartementen, vaak in authentieke chalets of appartementen in speciaal daarvoor gebouwde chalets. Deze laatste zijn lang niet altijd even ruim, en doen iets meer denken aan ‘die typisch Franse’ appartementen. Maar wees niet bang: deze hebben niets te maken met de uitgeleefde en echt minuscule appartementen die je in sommige andere gebieden vindt.

Prijsniveau

Hoe ruimer, luxer en aangenamer hoe duurder, maar de prijzen blijven wel gewoon normaal. Je betaalt hier niet snel teveel. Voor de ruimte en luxe die je krijgt zijn de prijzen zelfs goed te noemen. Je betaalt een prima prijs voor een prima service. Dat zeggende hoef je hier niet opzoek naar fantastische deals waar je voor een dubbeltje op de eerste rij zit. Maar dat kan in andere dorpen van Paradiski.

Tips

Als je opzoek gaat naar appartementen in Montchavin en Les Coches kun je echte juweeltjes vinden in fantastische chalets. Maar, zoals altijd in dit soort dorpjes, komen veel vaste gasten elk jaar terug. Het is soms lastig om daar tussen te komen. Wees dus vroeg met boeken. Dit dorp is sowieso geen last-minute dorp. Veel wintersporters komen hier elk jaar terug, in hetzelfde appartement, dit is soms lastig met boeken maar het is een fantastisch argument voor dit dorp.

Zoek met uitgebreide filters