BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Après-ski Montchavin - Les Coches

Après-ski Montchavin - Les Coches

Een enkele bar, een paar terrasjes. Dat is de après-ski in Montchavin Les Coches. En dat is misschien maar goed ook. Want het is goed dat er ook dorpjes zijn waar je ‘s avonds geen harde muziek hoort en waar niet iedereen om 17:00 al aan hier bier zit. Een rustig familiedorpje voor families, sportieve skiërs en rustzoekers, daar hoort eigenlijk ook geen après-ski. Maar wat drinken dat kan natuurlijk altijd, en dan kan het nog best gezellig worden.

Après-ski tot het avondeten

Le Dos Rond, is een bar waar je cocktails kunt drinken al voor het eten, dat is zo’n beetje de après-ski die je hier vindt. Natuurlijk nog wat meer barretjes, en restaurants met leuke terrasjes om wat te drinken. Kortom genoeg voor een biertje wijntje of borreltje. Maar daar houdt het helemaal bij op.

Après-ski na het avondeten

Een aperitiefje na het eten, en dan het allerliefst een ‘Genepy’, dat is après-ski na het avondeten in Montchavin Les Coches. Dus in feite is de après-ski hier non-existant. Je moet het feestje zelf bouwen! Het moge duidelijk zijn, wil je spetterende après-ski? Zoek dan een ander dorp uit.

1 après-ski locaties in Montchavin - Les Coches

Montchavin - Les Coches reisplanner