Hotels Montchavin - Les Coches

Natuurlijk vind je in dorpjes als Montchavin en Les Coches genoeg hotels. Hotels in mooie grote chalets, nieuwe moderne chalets in stijl gebouwd of in oude authentieke huizen. Bijna alle hotels bieden ruime kamers en zijn relatief kleinschalig. Je vindt hier ook kleine knusse hotels met minder dan tien kamers. Je zou bijna gaan twijfelen of je wel in een van ‘s werelds grootste skigebieden zit. Ideaal voor wintersporters die rust en comfort zoeken.

Prijsniveau

Mooie chalets en een groots skigebied, als je dat in je achterhoofd hebt is de prijs van de hotels hier helemaal prima. Het is bijna een wonder dat de mooie dorpjes van Montchavin en Les Coches niet veel populairder zijn. Maar dat zou de prijs waarschijnlijk opdrijven. De prijs is gewoon netjes, punt!

Tips

Wil je direct aan de pistes zitten, en is 'gewoon netjes en schoon’ als beoordeling voor een hotel meer dan genoeg? Denk dan eens aan Le Chalet du Friolin, Auberge de Montagne een leuke bed and breakfast-achtig hotel. Daarnaast heeft dit hotel ook nog eens een goede keuken waar onder andere hele goede patisserie uitkomt. En je zit echt direct op de pistes.

Zoek met uitgebreide filters