Restaurants Montchavin - Les Coches

Lekkere trek? Geen zin om te koken? Of zin om een avondje heerlijk uit eten te gaan? In de dorpjes Montchavin en les Coches vind je genoeg restaurants om te eten. Van simpele snacks, eenvoudige restaurants tot zeer aangename plekken om een hele avond rustig te tafelen. Verwacht hier weinig spectaculairs qua keuze tussen de restaurants, maar wie van het standaard maar het goede bergeten houdt zit hier goed. In het skigebied zelf vind je een behoorlijk keuze aan restaurants, zeker in vergelijking met de keuze in de rest van Paradiski.

Restaurants op de berg

Alleen al in het gebied van Montchavin Les Coches vind je maar liefst vijf restaurants op de berg, relatief best veel voor het gebied van Paradiski. En natuurlijk heb je nog veel meer restaurants in het gehele gebied. Je hoeft hier nooit heel veel pistes te doen voordat je weer ergens wat kunt eten of kunt drinken. Bijna alle ‘Restaurants d’Alltitude’ zijn mooie chalets en bieden een prima kaart met veel lokale gerechten.

Restaurants in het dorp

In beide dorpen vind je redelijk wat restaurants, zonder dat er overdreven veel zijn. Het merendeel zijn ‘simpele’ bergrestaurants. Denk aan pizzeria’s’, fondue restaurants etcetera. Ideaal voor de snelle trek verder vind je hier ook enkele luxere restaurants, maar de schaal blijft menselijk en gezellig. Een tip in die laatste categorie is zonder meer La Ferme de Cesar.

Prijsniveau

De prijzen zijn erg goed voor de Tarantaise vallei. Dat geldt eigenlijk al voor het gehele Paradiski gebied, maar in het bijzonder voor Montchavin Les Coches. De restaurants zijn netjes en prima geprijsd. Je voelt je hier na een pizza, fondue of lekker stuk vlees niet beroofd!

8 pisterestaurants in Montchavin - Les Coches

Les Pierres Blanches
1 review
Le Cristal des Neiges
Le chalet du Friolin
Les Lauzes
Le Sauget
Le Plein Soleil
1 review
Chez Laurette
Le Carroley

10 restaurants in Montchavin - Les Coches

Les Cavagnes
La Poze
Le Moulin à Poivre
La Poya
La Taverne du Monchu
Les Lauzes
La Bovate
La Zaccota
La Ferme de César
1 review
Les Coches Pizza

Montchavin - Les Coches reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 77 skihuur winkels in Montchavin - Les Coches
3
Skilessen
We hebben 30 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.