BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Morgins

Restaurants Morgins

Je vindt hier een aantal prima restaurants zonder dat er een overdreven keuze is. Een paar goede zaken met goed lokaal vlees en Walliser maaltijden, een goede pizzeria en wat snacks. Kortom precies wat je in een middelgroot wintersportdorp verwacht.

Restaurants op de berg

In Portes du Soleil is het goed eten op de pistes boven elk gebied vind je genoeg restaurantjes en het is makkelijk van het ene dorp naar het andere skiën. Dus eenmaal op de ski’s of snowboard moet het wel erg raar lopen wil je niet ergens een leuk restaurantje tegenkomen… Goed eten op de pistes dat is zeker in Zwitserland en in Frankrijk, overal eigenlijk dit gebied.

Restaurants in het dorp

Goede restaurants en eenvoudige snacks. Dat is precies wat je zoekt in een wintersportdorp toch? Nou dan zit je in Morgins helemaal goed. Niet al teveel keuze, maar precies genoeg, en vooral het eten is erg goed. Gek op wijn en fondue? Ga dan langs bij Les Di-Vins, maar liefst 11 verschillende fondues en zeer goede wijnen.

Prijsniveau

De prijzen voor het eten en drinken ligt redelijk hoog, maar niet overdreven, en zeker niet voor Zwitserse begrippen. Maar al wil je regelmatig uit eten op de pistes of in het dorp dan is het wel verstandig daar een redelijk budget voor uit te trekken. Je krijgt wel kwaliteit voor je geld.

6 restaurants in Morgins

7 pisterestaurants in Morgins

Morgins reisplanner