Restaurants Morgins

Je vindt hier een aantal prima restaurants zonder dat er een overdreven keuze is. Een paar goede zaken met goed lokaal vlees en Walliser maaltijden, een goede pizzeria en wat snacks. Kortom precies wat je in een middelgroot wintersportdorp verwacht.

Restaurants op de berg

In Portes du Soleil is het goed eten op de pistes boven elk gebied vind je genoeg restaurantjes en het is makkelijk van het ene dorp naar het andere skiën. Dus eenmaal op de ski’s of snowboard moet het wel erg raar lopen wil je niet ergens een leuk restaurantje tegenkomen… Goed eten op de pistes dat is zeker in Zwitserland en in Frankrijk, overal eigenlijk dit gebied.

Restaurants in het dorp

Goede restaurants en eenvoudige snacks. Dat is precies wat je zoekt in een wintersportdorp toch? Nou dan zit je in Morgins helemaal goed. Niet al teveel keuze, maar precies genoeg, en vooral het eten is erg goed. Gek op wijn en fondue? Ga dan langs bij Les Di-Vins, maar liefst 11 verschillende fondues en zeer goede wijnen.

Prijsniveau

De prijzen voor het eten en drinken ligt redelijk hoog, maar niet overdreven, en zeker niet voor Zwitserse begrippen. Maar al wil je regelmatig uit eten op de pistes of in het dorp dan is het wel verstandig daar een redelijk budget voor uit te trekken. Je krijgt wel kwaliteit voor je geld.

7 pisterestaurants in Morgins

La Foilleuse
U Yeu tsalé
La Tovasière
1 review
Le Corbeau
1 review
Chalet Neuf
1 review
Bochasses
1 review
Cantine de They

6 restaurants in Morgins

Les Fontaines Blanches
Pizzeria C-La
La Reine des Alpes
Black Chili
1 review
Le Di.Vins
La Buvette des Sports

Morgins reisplanner

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 26 skihuur winkels in Morgins
2
Skilessen
We hebben 24 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.