BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Morillon

Appartmenten Morillon

Effectieve ski-in/ski-out appartementen, ga naar Morillon 1100. Hier ben je ook de winter zeker van sneeuw totaan de voordeur. Zit je liever wat huiselijker en authentieker kies dan voor Morillon Village een echt gezellig familiedorp. De kans op sneeuw tot laat in het seizoen is hier wel een stuk kleiner.

Prijsniveau

Prijs/kwaliteit zit je hier fantastisch goed. In Morillon 1100 vind je de echte prijskrakers als je even zoekt. Logisch dit dorp hangt wat meer naar de echte appartementsgebieden waar Frankrijk bekend om staat. Hier zijn de appartementen dan ook wat kleiner. In Morillon Village betaal je iets meer maar vind je wel appartementen met meer charme. Maar nog steeds is de huur niet duur. Zeker stukken goedkoper dan vergelijkbare dorpen in andere grote Franse skigebieden.

Tips

In Morillon village vind je aardig wat chalets waarvan een verdieping als appartement verhuurd wordt. Ideaal voor families die wel graag eigen ruimte en een eigen tuintje willen om in de sneeuw te kunnen spelen, maar niet een heel chalet kunnen huren.

Accommodatie thema's