BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Morillon

Hotels Morillon

Mooi hotels in chalet stijl. Authentiek in Morillon Village maar ook in Morillon 1100 zijn de hotels met behoorlijk wat stijl gebouwd, maar het is allemaal wel duidelijk minder authentiek. Als je dus graag in een mooie chalet zit blijf dan in Morillon Village. Hotel Le Morrilon is een aanrader met een heerlijk buitenzwembad. Wil je echter ski-in/ski-out kies dan voor een hotel in Morillon 1100.

Prijsniveau

Je betaalt meer in Morillon Village dan in Morillon 1100. Ook vind je in die laatste meer leuke aanbiedingen. Verder is het prijsniveau voor een dorp wat aan zo’n groot gebied ligt gewoon goed. En heel goed als je het vergelijkt met de reuzegebieden in de Tarantaise vallei. Prijs/Kwaliteit hoort Morillon, net als het hele Grand Massif gewoon bij de top in Frankrijk, wat accommodaties betreft in ieder geval.

Tips

Wil je in de Kerstvakantie zeker zijn van een goede plek in een van de hotels in Morillon? Boek dan vroeg hel vroeg. Het familiegebied Morillon is populair in de kerstvakantie. De hotels zijn regelmatig al aan het eind van het skiseizoen reeds volgeboekt in het volgende seizoen, zeker in de kerstweken, traditiegetrouw de drukste weken...

Accommodatie thema's