BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Morzine

Accommodaties Morzine

Morzine is een van de dorpen van de Portes du Soleil. Dit dorpje wat al lang bestond voordat het skigebied er was is authentiek. Je vindt hier veel chalets en in het dorpen wonen ook nog veel locals. Het dorpsplein is modern maar gezellig met vele barretjes en zelfs een behoorlijk bruisende après-ski. Qua accommodatie vind je hier letterlijk alles. Hotels, appartementen, Gîtes en Chalets; In dit gebied waar iedereen van jong tot oud, gezin, of vriendengroep, beginner of gevorderde aan zijn trekken komt kun je qua accommodatie alles vinden. Het is niet voor niets dat dit gebied behoorlijk populair is onder wintersporters.

Prijsniveau

Morzine is niet extreem duur, verre van dat zelfs. Als je ziet welke mogelijkheden het skigebied heeft en hoe de gemiddelde kwaliteit van de accommodaties is, is de prijs/kwaliteit verhouding hier gewoon heel erg goed. Dat wil niet zeggen dat het hier spotgoedkoop is, maar je krijgt waar voor geld.

Tips

Mocht je je heil niet kunnen vinden in een van de accommodaties van Morzine, dan kun je ook in de andere dorpen van de Portes du Soleil zoeken. Zo is bijvoorbeeld Les Gets een vergelijkbaar dorp. Maar ook Châtel is een mooi dorp waar goede accommodaties te vinden zijn. Avoriaz is dan weer iets heel anders, met een hele andere stijl.

Accommodatie thema's