BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Morzine

Appartmenten Morzine

Zo’n groot dorp als Morzine heeft natuurlijk wintersporters allerlei soorten accommodaties te bieden en zeker ook appartementen. In Morzine vind je niet van die enorme appartementencomplexen als in bijvoorbeeld Avoriaz, maar toch zijn er appartementen in soorten en maten. Zo heb een aantal flinke gebouwen met heel wat appartementen erin, dit zijn gelukkig geen lelijke betonblokken. Hiernaast vind je de meeste appartementen in grote, mooie en authentieke chalets. Bijna ‘onfrans’ en dat is in dit opzicht een compliment.

Prijsniveau

De prijzen van de appartementen in Morzine liggen op het eerste gezicht misschien iets hoger dan in andere Franse skigebieden. Maar de appartementen zijn mooier en vaak ruimer dan in andere Franse gebieden. Maar let ook hier op overenthousiaste aanbieders die denken dat wij sardientjes zijn. (Zeker Residence de Téléphérique is aan de krappe kant). Echter het merendeel van de appartementen hier zijn aanraders. Je zit hier dus ook qua appartementen goed. Zeker ruimer dan het naast gelegen Avoriaz

Tips

Ben je opzoek naar kleinschaligheid en gezellige onderkomens denk dan ook aan appartementen bij locals zelf. Zo zit je soms in mooie appartementen in mooie chalets. Het voordeel van in een vrijstaand chalet te zitten, wat goed onderhouden is door de bewoners en toch ‘slechts’ de appartementsprijs betalen. Let hierbij wel op hoe ver je van de liften zit. Het soms een behoorlijk stuk lopen naar de liften.

Accommodatie thema's