BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Morzine

Chalets Morzine

In Morzine is de keuze aan chalets best uitgebreid. Je hebt keuze te over, van chalets van particulieren die deze verhuren als ze er zelf niet inzitten tot speciaal voor toerisme gebouwde chalets. Je vindt in dit dorp echt alles. Grote authentieke chalets tot kleine houten (en best romantische) huisjes. Je hoeft in Morzine niet eens met echt grote groepen op vakantie te gaan om het huren van chalet te overwegen. Zeker bij de chalets is het wel opletten waar je zit ten opzichte van de liften. Want niet elke accommodatie is even dicht bij het skigebied zelf.

Prijsniveau

Het huren van een heel chalet is nooit goedkoop, maar buiten de kerstvakantie vallen de prijzen in Morzine op zich alles mee. Zoals in dit deel van de Portes du Soleil geldt: je krijgt waar je voor betaalt. Dus de prijs/kwaliteit is gewoon goed. Dat je soms wel aardig wat geld neer moet leggen heeft vooral te maken met de wat hogere kwaliteit dan in vergelijkbare Franse gebieden. Het is niet voor niets dat de Portes du Soleil zo populair zijn bij Nederlanders.

Tips

Onder de chalets bestaan er ook gecaterde chalets, ideaal als je wel de luxe en de privacy van een chalet wilt maar niet per se zelf zin hebt om boodschappen te doen of te koken. Je vindt verschillende aanbieders die deze service aanbieden. Soms zelfs in behoorlijk luxe chalets met zwembad en sauna. Voor een wel heel lekkere wintersport.

Accommodatie thema's