BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten

Morzine

Reviews Morzine

Reviews Morzine

90% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.5 op basis van 3687 reviews.

  • Sterke punten: Sfeervol, kindvriendelijk, gezellige après-ski en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Morzine?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast571
    Gast571 11 februari 2018 · 17:40

    wat een geweldig gebied wij zaten in een hotel net buiten centruum maar loop afstand naar liften was perfect vooral in mont chery wat een berg moet je wel naar Les Gets skieen en treintje nemen . echt een tip kijk naar chalet hotel Bel^alpe*** in Morzine wat een hotel geboekt via sunweb

    Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast565
    Gast565 12 juni 2016 · 10:42

    We zijn bezig met de boeking voor aankomende winter. We verheugen ons er erg op, we hebben geweldig geskied afgelopen winter en het eten is bijna overal heerlijk. Wat een prachtig gebied is dit, voor ons niks anders meer.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast739
    Gast739 22 februari 2015 · 13:37

    Prima skigebied met enorme keuze aan pistes. Wij zaten in Les Prodains, dus onderaan de lift naar Avoriaz. Dus vooral in Avoriaz geskiet, met onder andere een paarmooie pistes tussen de bomen. Zwitserland was ook goed te bereiken en daar was het in de periode dat wij er waren aanmerkelijk rustiger. liften zijn modern en snel, zeker op de knooppunten.

    Met vrienden Skiër 1 tot 4 jaar ervaring
  • Gast789
    Gast789 14 april 2014 · 09:28

    Het skigebied is zéér groot en uitgebreid wat een uitstekende troef is om er te skien, hetgeen me tegenviel was dat er enorm veel Engelsen aanwezig waren in het dorp. Als je op restaurant iets vroeg in het Frans spraken ze je terug in het Engels vonden wij wel een enorme afknapper wat ook een beetje het charme van het mooie dorp daardoor verloor. Volgende keer zou ik wel misschien naar het skigebied gaan maar dan wel naar een ander dorp.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Jasper1
    Jasper1 7 maart 2014 · 15:29

    Geweest in de crocusvakantie 2014. Morzine is voor Franse begrippen een beste gezellige plaats. Apre ski is er een beetje, als haalt het lang niet Oostenrijks niveau. Zorg dat je aan de rechter kant van de rivier zit, anders zit je toch redelijk afgelegen van alle winkels, liften enz. Het dorp wordt echt door de rivier gescheiden. Het dorp is niet goedkoop maar ook zeker niet heel duur. Het skigebied vind ik persoonlijk geweldig. De nodige liften zijn vervangen waardoor het bijna nergens lang wachten is. Je vind nog wel oude liften, maar dan op onbelangrijke plekken. Wellicht alleen Chatel/Torgon is nog wat oud. Tochten maken door het gebied is geweldig een Rondje Morzine, Avoriaz,Morgins, Torgon,Chatel, Morzine is goed te doen en super leuk om te doen. Het enige wat me wat tegenviel, was het feit dat de pistebully's alleen snachts werken. Dus als het 's ochtends sneeuwt, prepareren ze niet belangrijke knooppunten wat je nog wel eens ziet in Oostenrijk, waardoor grote boekels ontstaan.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast418
    Gast418 23 januari 2014 · 18:55

    Geweldig! Super gezellig dorp met veel activiteiten, lekkere restaurants te over en gezellige bars! Enorm skigebied. Koop geen Portes du soleil pas tenzij je van plan bent om naar Zwitserland te skien, of een dagtocht te maken. Een Avoriaz pas of Pleney,Les Gets, Nyon is vaak voldoende. Zo kan je iedere keer een ander stukje van het immense Portes du Soleil gebied ontdekken! Wij komen er al min. 25 jaar en zijn nog niet uitgekeken!!

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Olivier
    Olivier 12 januari 2013 · 00:35

    Heerlijk geskied rond oud en nieuw in Morzine, vooral bij het gebied van Avoriaz lag veel sneeuw. Als je vlakbij de dorpen blijft kan het soms druk zijn, maar zodra je verder gaat wordt het rustiger. Wel een lange rij bij de telecabine pleney in Morzine. Wij hebben ook een dag een gigantische tocht door portes du soleil gemaakt en vooral in de buurt van Torgon hele mooie panormaview over het meer van Geneve en het Rhonedal.Wij hebben zeer genoten en zouden volgend jaar weer graag naar Morzine willen.

    Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Martijn
    Martijn 15 maart 2012 · 01:22

    Een subliem gebied. Zeer toegankelijk en voor ieder niveau meer dan voldoende uitdagingen. Lunchen op de piste is een groot feest. Keuze te over en over het algemeen uitstekende kwaliteit. Koop een portes du soleil skipass. In zes dagen kan je een groot deel van het gebied verkennen (wel beginnen als de liften open gaan en stoppen bij sluiten). Wil je alle gebieden van portes du soleil echt verkennen? Boek vast voor de komende jaren, want daar heb je echt meer tijd voor nodig!

  • E
    E 20 augustus 2010 · 13:59

    Ben er al vele jaren geweest en is ontzettend gezellig. ga er nog vele jaren naar toe! Apres-ski is ok maar vooral op de piste tijdens de lunch is het leuk, lekker en mooi. Goede pistes, met name rood (oostenrijkse zwart) Een echte aanrader

>