Pensions Morzine

Als een van de weinige Franse skigebieden vind je in Morzine wel zo’n drie ‘Gîtes’ of Tables d’hôtes. Kleinschaliger en knusser dan de hotels en vaak nog net even wat goedkoper. Het feit dat in je in Morzine wel van deze pensions vind komt door het feit dat Morzine een echt authentiek dorp is. In de andere Franse dorpen van de Portes du Soleil vind je ook boven gemiddeld veel pensions. Alleen in Avoriaz zul je ze niet vinden.

Prijsniveau

In pensions, of op zijn Frans Gîtes of Chambre d’hôtes, zit je qua prijs kwaliteit verhouding eigenlijk altijd wel heel erg goed. Dus zo ook in Morzine. Natuurlijk zijn deze gîtes in toeristische wintersport plaatsen wel duurder dan in een willekeurig dorpje in Frankrijk.

Tips

Deze gîtes en pensions zitten vaak elk jaar al snel vol met vaste terugkerende gasten en families. Dus als je in een gîte wil zitten voor een langere periode is het goed om ver van tevoren te boeken. Dat zeggende zijn het juist ook deze pensions die vaak wat makkelijker omgaan met boekingen van slechts een paar dagen. Dus als je alleen een lang weekend of slechts een paar daagjes wilt boeken kan het altijd de moeite lonen deze accommodaties te contacteren.

Zoek met uitgebreide filters
pensionChalet Bois Vallons Chambres d'Hôtes
Erg goed
2x bekeken
8.2
  • Morzine
  • 1.1km van het centrum Morzine
Details
ontbijt1 slaapkamer (9m²)
€1157
(€579 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
pensionchalet le plan du rtia
Fantastisch
13x bekeken
8.9
  • Morzine
  • 1.9km van het centrum Morzine
Details
1 slaapkamer (12m²)
€1400
(€700 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
  • Morzine
  • 600m van het centrum Morzine
Details
ontbijt1 slaapkamer (19m²)
€1493
(€747 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)