BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Restaurants Morzine

Restaurants Morzine

Rondom de Portes du Soleil wordt heel veel kaas gemaakt. Vooral de Abondance kaas is een van de lokale kazen. Dus maaltijden worden gemaakt met vlees en kaas. Het spreekt dan ook voor zich dat de lokale restaurants vooral veel vlees en kaasmaaltijden voorschotelen. Als je opzoek bent naar raclette, fondue en tartiflette dan zit je hier goed. Op de berg en in het dorp.

Restaurants op de berg

Op de berg heb in Morzine de keuze uit gezellige chaletjes met erg goed eten. Vooral Le Vaffieu is een aanrader. Maar dit is lang niet de enige. Veel restaurantjes in Morzine zijn gezellig en kleinschalig. Qua prijs zit je hier heel goed. Stukken beter dan in andere Franse gebieden. Zoek je liever simpelere maaltijden dan kan dat ook in de Snack van Pleney. Maar eigenlijk is het zonde om daar te eten met de grote keuze aan leuke en authentieke restaurantjes.

Restaurants in het dorp

In het dorp is vind je meer dan genoeg restaurants. Sowieso kun je in bijna elk hotel aanschuiven, maar daarnaast zijn er vele andere restaurantjes. Van de traditionele Franse bergkeuken vol met kaas en vlees tot de meer standaard pizzeria's. De kwaliteit van de restaurants ligt hier in Morzine behoorlijk hoog. Er wordt met liefde gekookt. In heel veel restaurants worden er voornamelijk lokale producten gebruikt.

Prijsniveau

De restaurants op de berg zijn niet duur voor Franse begrippen. Je eet hier heel goed voor een zeer normale prijs. Zeker de kleine en authentieke restaurantjes bieden heel veel waar voor hun geld. In het dorp zijn de prijzen normaler. Maar nog steeds verre van duur. Je merkt duidelijk dat in Morzine ook naast het toeristenseizoen geleefd wordt, niet al het geld hoeft in zes vakantieweken verdiend te worden.

15 restaurants in Morzine

8 pisterestaurants in Morzine

Morzine reisplanner