Reviews Neustift

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 9 op basis van 5 beoordelingen.

Sterke punten: Kindvriendelijk en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Neustift?

Reviews van gebruikers

Karsemeijer
22 december 2019 · 22:37

Nergens heel druk, ook niet in de voorjaarsvakantie.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast661
1 maart 2019 · 15:04

Een prima uitvalsbasis voor het skieen op de gletsjer en Schlick2000. Geen authentiek dorpje zoals Lech bijvoorbeeld maar wel erg praktisch: een zwembad en supermarkten op loopafstand. En regelmatig skibussen. Slechts 45 minuten met de bus vanuit Innsbruck als je (net als wij) met het vliegtuig komt.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Petra
11 februari 2012 · 23:51

Wij komen nu al enkele jaren Neustift en logeren in Milders. Wij zijn nog afhankelijk van de schoolvakantie. In tegenstelling tot andere gebieden in Oostenrijk is het hier niet druk bij de liften. Ook de prijs van de skipassen en overnachtingen spreken ons aan.

Wij zijn gevorderde skiers, maar vinden het nog steeds leuk om op de gletscher te skien.
En bij een dagje minder weer gaan we skien bij Schlick; een klein gebied maar de kinderen (14 en 16 jaar) vinden dit nog steeds een leuk skigebied. Leuk is hier de mogelijkheid om achter een snowcat aan een touwladder te hangen om zo naar een berghut te worden gesleept.

Wat ons betreft een aanrader.

Leuke Belg
6 januari 2011 · 10:34

We gaan nu reedsvoor de 7de maal naar Neustift, en zijn daar nog steeds heel tevreden, zeker wat prijs/kwaliteit betreft, en idd is mss een kleiner skigebiet maar voor de kids op de stubaier is het echt een hele belevenis, wij logeren in de wijk kampl in hotel Burgstall en wat wij daar krijgen heb ik nog op niet veel plaatsen gezien, maar zoals iedereen zegt je zal toch eens andere lucht moeten opsnuiven, wat ik ook leuk vind per volwassene betaald een kind tot en 10 jaar geen skipas dus das toch ook mooi meegenomen.

marijke
21 januari 2008 · 16:26

Sinds jaar en dag komen wij in Neustift en je kunt daar optimaal skien, langlaufen en vooral wandelen , sneeuwzeker bij 100% voor de wandelaar en langlaufer. Onze plek dus,