Schönwieshütte in Obergurgl

Krijgt een 9 op basis van 2 beoordelingen

Wat vind jij van Schönwieshütte?

Evaringen van gebruikers

Arjenadmin
11 maart 2015 · 13:11

Heerlijke authentieke hut die net buiten het skigebied ligt. Te bereiken met een off-piste afdaling, maar heb je daar geen zin in dan kan je altijd de eigenaar even bellen die je dan komt halen met z’n sneeuwscooter.

Je eet hier de traditionele Oostenrijkse kost tegen prima prijzen. De waard en waardin zitten nooit om een verhaal verlegen. Heerlijk. Geen massa, maar lekker kneuterig. Doen als je in Obergurgl/Hochgurgl op vakantie bent.

Met vrienden
Gast485
14 augustus 2014 · 10:23

De Schönwieshütte is een klein verscholen berghutje in het skigebied van Obergurgl-Hochgurgl. Het is een hutje die niet direct aan de piste ligt. Je kan het bereiken vanaf de piste door vooraf te bellen en dan komen ze je gratis met de sneeuwscooter omhoogtrekken als je je lunch daar neemt. Dat is ook gelijk de charme van het hutje, het is niet zo druk bezocht omdat velen dit niet weten. Wandelaars komen er wel veel, deze kunnen makkelijk via een mooie wandelweg naar de hut.

Gerechten
Er is een heel gamma aan gerechten voor ieder zijn smaak, het is moeilijk een mening uit te spreken omdat ze stuk voor stuk lekker zijn vooral de kaiserschmarren zijn een aanrader, maar er zijn zo veel andere lekkernijen die anderen zeker ook zullen bekoren.

Gezellig en authentiek
Het is een typisch Oostenrijks berghutje met lokale bergspecerijen. Binnenin is het leuk ingericht met veel hout en wandtapijten. Bij mooi weer is er een mooi terras waar je rustig van de zon kan genieten zonder de drukte van het skigebied. De prijs is normaal voor een goeie maaltijd op de piste in Oostenrijk.

Reisplanner Obergurgl

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 18 skihuur winkels in Obergurgl
3
Skilessen
We hebben 8 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.