La Ferme d'Oz in Oz en Oisans

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling

Wat vind jij van La Ferme d'Oz?

Evaringen van gebruikers

fdm_04
12 april 2016 · 12:01

Op zoek naar een goed restaurant in Oz en Oisans, hadden we met onze groep toch even de beoordelingen van La Ferme d’Oz opgezocht.
De commentaren zagen er telkens goed uit en ach, je moet toch ergens de knoop doorhakken en de sprong wagen.
Om met de deur in huis te vallen: we hebben het ons zeker niet beklaagd! Integendeel, tijdens ons weekje skiën kwamen we hier in totaal 3 maal.
Wat hebben we hier genoten. Niet enkel het eten, maar zeker ook het warme onthaal en vriendelijkheid waarmee je werd bediend zijn een reden om terug te keren.
Buiten de traditionele schotels kan je ook kiezen uit twee menu’s: respectievelijk 27 en 36 euro, telkens voor- hoofd- en en nagerecht.
Onze groep van 7 volwassenen (tussen 20 en 75 jaar) en een peuter van 2 werd telkens vlot bediend. Pasta in plaats van frietjes bij het kindermenu? Geen probleem. De steak saignant gebakken? Top! Kaasfondue met morilles, tartiflette, kalfsfondue in een bouillon van rode wijn, … wat je vroeg was lekker en meer dan voldoende.
De huiswijn is zeker aan te bevelen en schommelde rond de €14 voor een liter wat dus zeker niet overdreven kan genoemd worden.
Als dessert had je de keuze uit verschillende soorten ijs of sorbet. Wat zeker ook een aanrader is: de panna cotta met passievrucht. Niet te zoet of te zwaar, heerlijk. Voor wie nog een doorzakkertje wil is ’ Le Colonel’ (sorbet met wodka) een mooie afsluiter van een lekkere maaltijd.
Voor ons staat het vast: bij het volgende bezoek aan Oz, komen we hier zeker terug eten. Zeker nadat de gastvrouw ons beloofde dat het dan vast mooier weer zou zijn, want dat was het enige waar ze niet heeft voor kunnen zorgen.

Met familie

Reisplanner Oz en Oisans

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 28 skihuur winkels in Oz en Oisans
3
Skilessen
We hebben 10 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.