BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Pas de la Casa

Reviews Pas de la Casa

86% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.5 op basis van 3684 reviews.

 • Sterke punten: Goede locatie in het skigebied en laag prijsniveau.
 • Zwakke punten: Niet echt sfeervol, weinig après-ski en matig bereikbaar.

Wat vind jij van Pas de la Casa?


Beoordelingen van gebruikers

 • Walter De Graef
  Walter De Graef 16 februari 2011 · 12:29

  Zoals de vorige jaren een zeer goed verzorgde reis met Carolus : deze keer naar Pas de la Casa - hotel Magic. Het weer tijdens de week van 07/02/2011 was zeer goed : elke dag zonnig! Alleen jammer dat noch de dikte, als de kwaliteit van de sneeuw goed was. We spreken over een sneeuwdikte van +/- 50cm en heel harde plekken net onder het oppervlak. Niettemin is de bestemming een aanrader (het is al voor de vierde keer dat we het gebied in de winter bezoeken), net zoals de reisorganisator!

 • Robert
  Robert 9 januari 2011 · 21:55

  Hier een antwoord voor Paula. Wij zijn de week voor kerstmis met Carolus naar P.D.L.Casa geweest in het hotel Magic Pas.Wat het eten betreft daar het is (goed)maar vergelijk het zeker niet met de 2 hotels Piolet in Soldeu dat was daar een echt festijn.De bar in hotel Magic is er wel aangenamer en gezelliger vind ik(wie ben ik) dan in Soldeu.Het hotel ligt op 150m v/d liften,en de verbinding naar Soldeu was open,dus je kon de zeer lange trip tot in Canillo maken,dan ben je een dag onderweg. Volgens mij zijn de problemen die Carolus had met het Piolet keten in Soldeu opgelost, wat in hun zomerbrochure gaan ze terug naar Soldeu (ik hoop het) Al bij al hebben we een zeer goed skiverlof gehad. Groetjes Robert.

 • Paula
  Paula 9 januari 2011 · 20:53

  Reactie t.a.v. van AMI en PEKE : Waren jullie in Pas de la Casa met Carolus ? Zo ja, was het hotel daar beter dan in Soldeu ? Ik ben al verschillende malen met hen bij Piolets (oud + nieuw hotel) geweest en had het daar geweldig naar mijn zin. Binnenkort logeer ik (met Carolus) in Magic Pas en hoop dat het daar even goed of zelfs beter is dan in Piolets. Graag jullie reactie.

 • Ami en Péke
  Ami en Péke 31 december 2010 · 10:18

  Voor de 2de maal in Andorra, dit maal in Pas de le casa.(1ste maal Soldeu) Zeer mooi gebied, spijtig dat niet alle liften open waren maar, toch is het mogelijk om alle hellingen af te skien.(doorsteek naar het ganse Grandvalira gebied) Zijn van plan om in enkele weken nog eens te gaan skien en het zal waarschijnlijk terug Andorra worden.

 • andre
  andre 5 november 2008 · 20:10

  Acht jaar ervaring in Andorra ( Pal, pas de la casa. Gewoon gezellig met een goed skigebied. Vergelijk het apres=ski?niet met Oostenrijk met de vele bars ed. Wij gaan er heen voor het ski?en de kans op mooi weer met altijd sneeuw-zeker doen ons ook dit jaar besluiten om weer naar Andorra te gaan

 • van Maaren
  van Maaren 31 december 2007 · 13:45

  Voor degene die het weten wil wij gaan er voor de zevende keer achereenvolgens heen komend jaar en uit onze groep zijn er al die voor de tiende keer minstens gaan dus dat zegt genoeg dacht ik he.

>