BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Peisey - Vallandry

Accommodaties Peisey - Vallandry

Peisey-Vallandry bestaat uit twee dorpen die op ongeveer dezelfde hoogte liggen en dezelfde zonovergoten ligging hebben. Maar deze twee ‘stations’ hebben wel allebei een eigen ‘front de neige’. Vanuit elk dorp kom je dus zo het gebied in. Het zijn beide kleinschalige dorpen, zowel wat betreft bouw als formaat dorp in het algemeen. Eerder kleinschalig (maar juist wel met ruimere accommodatie) en familiaal dan groots en uitbundig. Een rustige plek om je vakantie door te brengen.

Prijsniveau

Het prijsniveau in de dorpjes van Peisey en Vallandry is gewoon netjes. Hier geen extreme low-budget, daar is de capaciteit ook niet naar. Maar je vindt hier prima deals. Gewoon zoals het hoort: waar voor je geld. En eerlijk gezegd voor de ruimte die je krijgt valt het zelfs gewoon heel erg mee.

Tips

Peisey-Vallandry bestaat uit verschillende dorpjes, ook Nancroix en Plan Peisey vallen hieronder. Wil je hier gaan wintersporten en je zoekt accommodatie, dan kun je ook in deze twee laatste dorpen zoeken. Zo vergroot je de keuze aan accommodaties tijdens het zoeken.

Accommodatie thema's