BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Peisey - Vallandry

Appartmenten Peisey - Vallandry

Genoeg appartementen te huur in de dorpen van Peisey - Vallandry. De markt is wat ondoorzichtig zoals een Frans dorp betaamt. Professionele verhuurders, particuliere verhuurders, reservatiebureau’s en grote aanbieders. De keuze is enorm. Van stacaravans op de wintercampings tot vrij ruime appartementen en alles er tussenin. Om niet voor verrassingen te komen staan is het wel goed om uit te zoeken hoe groot de appartementen precies zijn. Over het algemeen zit het wel goed trouwens qua maat en comfort.

Prijsniveau

Met een groot verschil tussen professionele en particuliere aanbieders en met een nog groter verschil tussen het aangebodene kun je hier alles vinden. Echte prijsvechters vind je hier niet, maar ‘overdreven’ duur ook niet, daar is Peisey - Vallandry te authentiek voor gebleven.

Tips

Check voordat je huurt precies de ligging en de maat van het aangebodene. Sommige appartementen van locals komen niet overheen met wat de gemiddelde wintersporter graag ziet als norm. Dus huur niet zomaar iets zonder de foto’s te zien. Een plattegrondje met de maat is ook geen overbodige luxe. Maar wees gerust het merendeel van de appartementen is hier geweldig.

Accommodatie thema's