BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Peisey - Vallandry

Chalets Peisey - Vallandry

Genoeg chalets te huur, logisch dat is in elk Franse dorpje dat niet speciaal voor de wintersport gebouwd is. Van authentieke chalets tot speciaal voor de verhuur gebouwde (al dan niet kleine) chalets. Kortom, al ben je op zoek naar een chalet is het gek als je het hier niet gaat vinden in een van die dorpen. Zoek je een chalet in de vakantieperiode? Boek dan wel vroeg! Veel families komen elk jaar graag terug naar hetzelfde chalet, dat is een goed teken zolang je niet in dezelfde week in dat chalet wilt zitten.

Prijsniveau

Het prijsniveau is wisselend, maar dat zijn de aangeboden chalets ook. O pzich is het gewoon prima wat er geboden wordt. Maar als je even zoekt kun je vaak prima deals vinden. Overdreven duur is het nergens Spotgoedkoop ook niet. Ik zou bijna zeggen, gewoon normaal.

Tips

Boek op tijd, en liever nog eerder dan dat. Want goede chalets zitten snel vol. Als je niet lang van tevoren hebt geboekt is de kans dat je nog een mooi chalet in de schoolvakanties vindt nihil. Een seizoen van tevoren boeken is geen overbodige luxe.

Accommodatie thema's