Reviews Peisey - Vallandry

77% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7 op basis van 3690 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol, kindvriendelijk en geweldige locatie in het skigebied.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Peisey - Vallandry?

Reviews van gebruikers

Gast879
5 maart 2019 · 14:54

Super mooi fijn vriendelijk fantasties afwisselind skigebied nooit te druk

Met partnerSkiër
Gast449
30 maart 2016 · 15:19

Ga volgende week voor de achtste keer naar Vallandry. Een geweldig mooi skigebied, waarvandaan de gondel naar La Plagne vertrekt. Je beschikt dus over twee skigebieden (Les Arcs en La Plagne). Vallandry is een leuk Chalet dorp, zonder hoogbouw. Er zijn gezellige winkeltjes en een paar prima restaurantjes. Oostenrijk is natuurlijk veel gezelliger, maar qua skigebied en locatie is Vallandry zeker een aanrader.

Met vriendenSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast267
8 maart 2015 · 20:10

Lekker knallen tussen de bomen is hier mogelijk, een wirwar was brede lekkere pistes vindt je in Vallandry en Plan Peisey. Voornamelijk rode die ik bijvoorbeeld altijd superlekker vind als het sneeuwt. Dan kan je je hier prima oriënteren tussen de bomen. En natuurlijk zijn er geheime paadjes te vinden en dan kan je bij goede sneeuwomstandigheden lekker een beetje offpiste oefenen tussen de bomen. Ik kom zelf al jaren in het gebied van Les Arcs en er is echt heel veel mogelijk, je kunt op je skipas een dagje skiën in Tignes/ Val d’ Isere en Les trois Vallees. Ook is mooie skigebied van La Rosiere dichtbij. Tsja, ikzelf logeer altijd in een klein dorpje vlak bij Bourg st Maurice, en heb dan een auto. Maar als je Les Arcs logeert zal je dat niet snel doen.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast627
26 januari 2014 · 11:48

Heerlijk gebied, mooie pistes en veel variatie tussen blauw, rood en zwart. Ook genoeg off-piste mogelijkheden! Het gebied van alleen Peisey-Vallandry en les Arcs is genoeg voor een week. Ga je langer of vaker naar deze locatie adviseer ik je de skipas upgrade voor ook le Plagne er bij te nemen.

Met familieSnowboarder4 tot 6 jaar ervaring
Gast587
23 december 2013 · 17:52

We zaten in een gezellig 4 persoons chalet. Een fantastisch gebied voor gevorderden en beginners Wij kwamen niet voor de apres ski maar voor het skiën maar ondanks dat zijn er gezellige bars.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast543
19 februari 2013 · 20:33

wij zijn nu met een groep familieleden in het dorp Peisey in een groot chalet .er is een gratis lift naar vallandry waar vandaan de mooie hellingen te bereiken zijn voor de skieers onder ons.
op deze manier kunnen de niet skieers zonder aanschaf van een skipas ook de hellingen bekijken.
lessen voor de kleintjes zijn goed, alleen jammer dat er geen nederlands sprekende leraren zijn.
verder het oude liedje dat de fransen in de winkels geen engels spreken, echt klantonvriendelijk.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Gast587
6 januari 2013 · 11:55

We hebben met het gezin in een leuk chalet gezeten.Vallandry vonden we erg gezellig, een echt fam.dorp en centraal gelegen in het Paradiski gebied.Zelf vonden wij het gebied van Les Arcs veel gevarieerder,voor ieder wat wils
Wij komen zeker in Vallandry terug

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Paskal
4 december 2012 · 20:11

Vallandry zelf is maar een relatief klein en saai dorp. De chalets aan de piste zijn echter wel helemaal geweldig en voor Franse begrippen erg ruim. Groot voordeel van Vallandry is dat het vlakbij de Vanoise Express ligt waardoor je in no-time in het gebied van La Plagne bent. Je bent ook snel weer terug en “thuis”, De pistes tussen de bomen door waren wat ons betreft de favoriete pistes in het hele Paradiski-gebied. Aan het einde van de dag nog één keer de Grizzly-lift omhoog pakken en dan als afsluiting heerlijk afdalen naar je chalet. Het Les Arcs deel sprak ons meer aan dan het La Plagne deel door de grotere variatie. Ondanks dat Vallandry als dorp maar klein is, zou ik toch overwegen om een volgende keer daar te gaan zitten ivm de centrale ligging in het Paradiski-gebied.

Met partnerSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Erik-jan
5 januari 2010 · 16:46

Ik ben er dit jaar in de week van Kerst geweest. Leuk dorp. Zelfs Nederlandse bar’s Ook werd er veel aan de kerst gedaan door de tourist informatie. Er was een kerstmarkt, Kerstman kwam langs etc.
Ook goede pistes om te skien met mooie sneeuw tot aan het appartement. Weg naar het dorp werd steeds goed begaanbaar gehouden maar heb je niet echt nodig tijdens je verblijf. Alles wat je nodig hebt is er met vriendelijke mensen die ook goed Engels spreken.