NEDERLANDSTALIGE SKILES VOOR KLEUTERS les Arcs - Vallandry

Dit onderwerp gaat over de bestemming Peisey - Vallandry

Beste allen,

Ben op zoek naar een Nederlandstalige Skischool voor periode 21-28 maart 2015. Wie kan er mij verder helpen. Je mag emailen naar bertvanhaleweijck@gmail.com.

Mvg,

Bert Van Haleweyck

Gaat waarschijnlijk lastig worden. Paar jaar geleden voor ons dochtertje ook geprobeerd. Alle scholen in de diverse dorpjes van tevoren aangeschreven. Nada… Gewoon gaan lessen. Ze heeft er inmiddels 9x een week les op zitten (tm classe competition, de hele reut) en is er altijd met plezier heen gegaan, ondanks dat ze er geen bal van verstond :)

Edwin van Riel

Dag EVR66,

Bedankt voor je reactie. Heb je nog adressen van scholen, voorlopig slechts 1 NL talige gevonden in de buurt. Wordt wellicht toch privé les.

Mvg,

Bert

De oude adressen niet meer, maar je kunt wellicht het beste even via de websites van “esf” en “evolution 2” kijken.
http://www.evolution2-lesarcs.com/ http://www.lesarcsnet.com/ski-schools/

Zou me er niet te druk om maken, lekker een klasje in en ze hebben de grootste lol met elkaar, of ze mekaar nou verstaan of niet :) (ervan uitgaande dat het voor kind is :):))

gr
Edwin

Edwin van Riel

Een Nederlandse skischool is er niet in Vallandry. Er was een aantal jaren geleden bij de ESF in Vallandry een skilerares die redelijk wat Nederlands/Belgisch sprak. Ik geloof dat ze getrouwd was met een belg. Je zou naar de ESF in Vallandry kunnen bellen of zei er nog is.
Ik zie in jouw voorgaande reactie dat je 1 NL talige school hebt gevonden, ik ben erg benieuwd welke dat is.

Plaats een reactie