Reviews Pertisau

% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 8.8 op basis van 4 beoordelingen.

Sterke punten: Enorm sfeervol, super kindvriendelijk, goede locatie in het skigebied, goedkoop en eenvoudig bereikbaar.

Wat vind jij van Pertisau?

Reviews van gebruikers

Peter3021 november 2014 · 20:00

Inderdaad ideaal gebied(je) voor beginners of met kleine kinderen. Ook voor gezinnen waarbij niet iedereen wil/kan skiën een goede keus omdat de kleinschaligheid regelmatig contact mogelijk maakt. Hotel Bergland met terras direct aan oefenweide. Erg comfortabel als de kleintjes nog een middagslaapje doen of even snel naar toilet in eigen hotel. Dalliftjes hier ook bij prijs inbegrepen. Kilometervreters hebben in Pertisau niets te zoeken.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Jurvey
4 maart 2012 · 21:16

Voor kinderen is dit gebied perfect. Skischool Leithner heeft in het dal een eigen piste en liften en is erg gericht op de kids. Zonder les moet je een aparte skipas kopen voor die (3) liften. Super geregeld allemaal. Karwendel is een klein gebied met een paar rode en blauwe pistes. Tevens een rode dalafdaling die wat meer uitdaging biedt. Wij logeerden in Hotel Post in Pertisau, mooi hotel met binnen- en buitenzwembad. Echt een leuk en kleinschalig gebied voor gezinnen met jonge kids. Volgend jaar gaan we weer naar dit gebied!

anneke haalboom, leusden
9 oktober 2011 · 17:34

we komen al vanaf 1983 in pertisau, dus dat zegt eigenlijk al genoeg over dit vriendelijke dorp aan de aachensee. ook zomers komen we er graag. zo wit als het 's winters is , zo groen is het zomers. wij verblijven altijd in “knappenhof” aan het begin van het dorp. in de restaurants horen we heel vaak : ach, auch wieder da. 't lijkt dan alsof je thuiskomt. we vinden het ook eigenlijk ons 2e vaderland.

jansen18 januari 2011 · 11:44

Wij gaan al jaren na hotel Wagnerhof in Pertisau.
Het hotel is een famielhotel met al eigen produkten
Kamer zijn mooi en schoon en het eten is er zeer goeed.

henny & jack28 december 2010 · 21:19

Perfect hotel "kristall", 2x geweest. Langlaufen incl. Genomen na intensief sporten, heerlijk na genieten in de sauna. Dagelijks is er ruime keuze uit de keuken. Vriendelijk en zeerbehulpzaam personeel

Dhr. B
18 november 2010 · 18:24

Ik vind het ene super plek, je kan er goed eten, over het algemeen is het niet duur en het is kind vriendelijk. Deze plek vind ik echt een aanrader, alleen voor de gevorderde moet je de goede plekjes weten voor off piste wat het wel heel leuk maakt.

Gr
Dhr.B

Kohler
29 januari 2010 · 10:34

Voor de 5e keer terug naar Pertisau en hotel Post am See.
Geweldige bestemming en goed overzichtelijk gebied voor kleine kinderen. Ook goed te bereiken en geen tolvignet nodig.

fam Zuid7 augustus 2008 · 09:33

Het grote hellende tableau tussen hotel Bergland en de skilift de ski-school. Langlauff school tegenover de lift. Een prima gezellige ski-school zeker voor de kinderen. Op de laatste dag met z’n allen afski?eindigend op het terras voor hotel Bergland.

Fam Zuid7 augustus 2008 · 09:23

Al jaren met de familie in Hotel Bergland. Een aanrader. Vriendelijke mensen. goede keuken en aantrekkelijk geprijst. Hotel ligt tegen een eigen oefen piste aan en is gratis voor hotelgasten. De skilift is op 500m afstand op vlakke weg te belopen. Bus stopt voor de deur voor gratis regiovervoer naar de drie andere ski gebieden. Pertisau is een rustig dorp met volop restaurants in alle prijs klassen.