Alternatief voor Rauris

Dit onderwerp gaat over de bestemming Rauris

Hallo, wij gaan al een aantal jaren naar Rauris maar willen dit keer eens wat anders proberen. Wat ons bevalt aan Rauris is dat het een klein skigebied is maar wel sneeuwzeker. Hebben jullie misschien tips voor andere leuke plaatsen? Ik hoor graag van jullie want wij zijn niet zo bekend met alle wintersportmogelijkheden!
Groetjes Henk

Kijk eens naar Filzmoos, ook klein skigebied met de mogelijkheid, om met de zelfde skipas, een dagje naar een ander gebied te rijden. Ligt ook in het Salzburgerland alleen wat meer naar het oosten en ook sneeuwzeker. Dienten am Hochkönig is op zich een klein dorp, je kunt dan in de buurt van het dorp blijven skiën maar er ook een keer voor kiezen om wat verder weg te gaan, er liggen daar tussen 4 dorpen 150 km piste in totaal waarvan 120 aaneengesloten. Deze ligt ten noord-oosten van het Raurisdal.

Dienten Die Alte schule

Ik heb een aantal tips van skigebieden die ongeveer even groot zijn:

Obertauern niet te groot wel wat duurder wat accomodatie betreft ,en niet mega druk zelf 2 keer in hotel forellenhof in Untertauern geweest stuk goedkoper en goede verbinding, met de skibus.

Plaats een reactie