BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Reit im Winkl

Reviews Reit im Winkl

71% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.8 op basis van 3684 reviews.

  • Sterke punten: Eenvoudig bereikbaar
  • Zwakke punten: Geen goede locatie in het skigebied en weinig après-ski.

Wat vind jij van Reit im Winkl?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast625
    Gast625 26 december 2014 · 12:55

    Het dorp is erg gezellig met leuke winkeltjes en goede restaurants. Er zijn meerdere supermarkten met goede parkeermogelijkheid. Vanuit het dorp kan je met de bus naar de gondel. Met de auto is het nog sneller, er is een heel groot parkeerterrein waar je kosteloos kunt parkeren. Eenmaal boven kan je op Duits terrein blijven op de Winkl Moos' of naar Oostenrijk skiën; daar wacht de Steinplatte. Op de Winklmoos vindt je vooral eenvoudige pistes en op de Steinplatte is het wat moeilijker. Overal zijn leuke restaurantjes te vinden waar je buiten en ook binnen kan eten. Kortom het is een fijn dorp met leuke ski mogelijkheden.

    Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Threes Broekhuis
    Threes Broekhuis 16 maart 2008 · 13:18

    Wij zijn op de camperplatz geweest bij Het Gasthof Stoaner. Mooi uitzicht ook weer erg vriendelijke mensen waar je lekker kan eten en Huttenabend kan vieren

  • Threes Broekhuis.
    Threes Broekhuis. 16 maart 2008 · 13:18

    Mooi dorp, goede winkels en mooi klein skigebied. Voor gevorderde ski? is het waarschijnlijk te eenvoudig maar voor beginners heerlijk.Gasthof Stoaner is oud maar hele vriendelijke mensen en lekker eten en niet duur.Hun Camper plaats is mooi, maar kan nog verbeterd worden.Heel mooi uitzicht.

  • A KATERBERG
    A KATERBERG 2 maart 2008 · 11:13

    Het is een gemoedelijk dorpje in Beieren op grens met Oostenrijk. Vriendelijke mensen, niet al te groot maar voorzien van winkels en noodzakelijke faciliteiten.

  • A. KATERBERG
    A. KATERBERG 2 maart 2008 · 11:13

    Kindvriendelijke restaurants, met goed inzake kindermenu, kinderstoelen, verschoonfaciliteiten. Personeel is ingesteld op kinderen, niets is te veel, werden in meer dan een restaurant gevraagd of kinderen vooral wilde eten en kinderen kregen verder van het huis attenties in vorm van kleurboekje, ijsje, snoepje, etc.

  • A. KATERBERG
    A. KATERBERG 2 maart 2008 · 11:13

    Het dorp heeft twee ski-scholen. We hebben de kinderen op les gedaan bij ski-school t.o. zwembad. Deskundige juffen die enthousiast en spelenderwijs de kinderen leerden skieen en voor iedereen oog hadden. Niets was te veel. Tussen de middag kregen kinderen pasta met groenten en gehaktbal voorgeschoteld en werd ieder kind door een van de juffen geholpen met naar toilet gaan en werderom goed ingesmeerd tegen zon. Kleine details, maar belangrijk. Onz dochtertje spreekt Engels en werd meteen door Australische juf onder hoede genomen zodt taal haar geen parte speelde. Kinderen jonger dan 4 kunnen beter een halve dag les nemen, maar voor kinderen ouder dan vier is een hele dag geen probleem. Na eerste dag ging men vervolgens de dag erna ook naar piste om geleerde in praktijk te brengen.

  • A KATERBERG
    A KATERBERG 2 maart 2008 · 11:13

    Het dorp is een aanrader voor iets oudere langlaufende menswen en mensen met jonge kinderen. Jongeren die aan apres-ski hechten hebben hier minder mogelijkheden. Vriendelijk en gemoedelijk dorp met verscheidenheid aan winkels, restaurants en andere faciliteiten. Restaurants serveren voornamelijk betaalbare streekgerechten.

  • fam Hopman
    fam Hopman 28 februari 2008 · 14:30

    Restaurants zijn betaalbaar. Voor 4 volwassenen en 4 kinderen waren we nooit meer dan 100 euro kwijt. Vaak zo rond de 60 a 80. De skilessen, huur etc liggen onder het niveau van Oostenrijk. Toen 1 van de kids een ski kwijt was werd daar verder geen punt van gemaakt, ze zouden hem wel weer terug vinden....Dat noem ik service!

  • FAM Hopman
    FAM Hopman 28 februari 2008 · 14:30

    Erg lekker en gezellig eten kun je bij Die KUHSTAL. Erg vriendelijke bediening en niets is er teveel.(kein probleem is daar een veel gehoorde zin !)

  • fam Hopman
    fam Hopman 28 februari 2008 · 14:30

    Wij kwamen met een groep van 8 personen, waaronder 4 kinderen. Dat was nergens een probleem. Er werd ruimte gemaakt, kinderstoelen aangeboden en gevraagd of de kids eerder hun maaltijd wilde dan de volwassenen. Ook was er altijd wel een gratis kinderijsje of iets anders te snoepen van het huis. Kortom erg kindvriendelijk en betaalbaar.

  • fam Hopman
    fam Hopman 28 februari 2008 · 14:30

    Prive les bij de skischool is aan te bevelen. Niet al te duur en na 2 uur kan je als beginner met de stoeltjeslift omhoog om de lange blauwe piste bij de winkelmoos te doen. Ook de kinderen zijn een dag op les geweest. Lieve leraressen die oog hadden voor elk kind.Tussen de middag een verantwoorde warme maaltijd en tijd voor ontspanning in een gezellige kinderruimte bij de skischool.Toen 1 van de kids afhaakte kregen we gewoon ons geld terug. Dat werd door hun aangeboden. (SKISCHOOL INTERSPORT) Toen onze dochter een dag later de skijuf weer tegenkwam op de piste boven herkende deze haar en wist zelfs haar naam nog.

>