Reviews Riederalp

75% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 8.6 op basis van 5 beoordelingen.

Sterke punten: Sfeervol, kindvriendelijk en goede locatie in het skigebied.
Zwakke punten: Weinig après-ski en duur.

Wat vind jij van Riederalp?

Reviews van gebruikers

Gast136
27 maart 2018 · 11:06

Met kinderen een heel mooi gebied. Rustig, prima liften en mooie pistes. In het autovrije riederalp kom je echt tot rust, zonder apres-ski, heerlijk! Prijzen vallen reuze mee, volgend jaar weer!

Met familieSkiër4 tot 6 jaar ervaring
Gast030
28 november 2016 · 12:00

Riederalp heeft zijn goeie en zijn slechte punten, Voor mij, als gevorderde skiër niet het juiste gebied, weinig tot geen uitdagende pistes, off piste is matig en veel platte stukken.
Er is ook geen après ski die noemenswaardig is.

Positief is echter dat het eten op de piste zeer goed was, echter aan de dure kant.

Eerder een goed skigebied voor de beginners die in luxe willen baden.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast639
7 januari 2015 · 11:52

Prachtig autoloos dorp; skiën is prima, zeker in combinatie met Bettmeralp en Fiesch. Pistes zijn perfect geconditioneerd.
Naast skiën ook prima wandeltochten, horeca is goed.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Koen7
30 oktober 2012 · 15:32

Waanzinnig skigebied!! Voor beginners is dit gebied perfect. Gevorderden zoeken meer uitdaging, maar met genoeg kennis in dit gebied (lees: 18 jaar lang terugkomen in Riederalp) is die uitdaging ook wel te vinden! Er zijn spannende off-pistes, die ook weer niet heel gevaarlijk zijn. Qua apres-ski moet je je eigen feestje een beetje maken, maar er zijn genoeg plekjes waar dat kan en ze proberen dit ook elk jaar weer uit te breiden. De restaurants in dit gebied zijn onbeschrijfbaar. Elke lunch en elk avondeten is weer een feest. Van Zwitserse delicatessen tot heerlijk westers eten kan je hier op heel veel plekken genieten. Echt een plek om een keer gezien te moeten hebben, voor jong en oud!

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
wilma
17 maart 2008 · 10:22

Onze ervaring op Riederalp is zeer goed. We zijn er al een aantal jaren geweest en ook nu weer. Heerlijk autovrij,sneeuwzeker, kindvriendelijk en fijne appartementen. Er zijn ook vrij dure appartementen maar dat ligt aan jezelf wat voor eisen je stelt. Je btaalt voor het vervoer van je bagage naar je huisje maar je hoeft er dan zelf niet mee te sjouwen! Alleen boodschappen zijn er niet goedkoop maar wij nemen veel mee uit nederland. Voor volgend jaar hebben wij alweer geboekt al was dat niet makkelijk want er was al veel bezet(zwitsres hebben die week zelf ook vakantie)Kortom, zolang onze kinderen nog klein zijn is dit ideaal, want ze kunnen skien en spelen in overvloed vlak bij het huisje!!!