BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Risoul 1850

Reviews Risoul 1850

92% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 5.8 op basis van 3690 reviews.

  • Sterke punten: Geweldige locatie in het skigebied, kindvriendelijk en laag prijsniveau.
  • Zwakke punten: Matig bereikbaar

Wat vind jij van Risoul 1850?


Beoordelingen van gebruikers

  • Gast631
    Gast631 13 januari 2019 · 01:12

    relatief klein skigebied maar dan juist overzichtelijk. Leuk en gezellig après ski, zeker voor Franse begrippen. Risoul is verder een klein dorpje waar alles is

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Arnh
    Arnh 10 maart 2015 · 13:57

    Mooi, uitgebreid en zonnig skigebied met pistes op alle niveaus. Wachttijden vielen er erg goed mee, de liften zijn degelijk, en sleepliftjes kunnen vermeden worden. De pistes waren goed onderhouden en de condities erg goed (begin februari 2015). De minpunten zijn de gebruikelijke minpunten van Frankrijk: de resorts zijn niet zo enorm gezellig en de après-ski is er altijd wat minder. Ik zat in "Les Melèzes". Dit appartementsgebouw is alvast een absolute afrader. Er werd duidelijk geen moeite gedaan om het te onderhouden. Ik was met een grote groep, en 2 kamers hadden geen werkende kookplaten, bij ons zat de gootsteen verstopt, sommige matrassen waren vies, en zowat alle kamers waren vuil. Bovendien zijn de kamers veel te klein. De après-ski is geen hoogvlieger. Je hebt er de Grotte du Yeti die zichzelf een après-ski bar noemt, maar ik vond het geen echt gezellige bar, en bovendien was hij erg prijzig. Je moet er ook een yeti kaart kopen waar je geld moet op zetten, wat een erg omslachtige methode is en gewoon bedoeld is om het geld uit de zakken te kloppen. Samengevat: erg goed skigebied voor mensen die puur op het skiën gericht zijn. Après-skiërs komen hier niet aan hun trekken. Betaal zeker ook wat meer voor een beter appartement.

    Met vrienden Skiër meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast263
    Gast263 18 februari 2014 · 20:06

    Budget topper! Geweldig gebied voor ieder wat wils! Voor franse begrippen goede apres ski en veel jongeren. Heb je weinig geld maar wil je toch op wintersport dan is risoul the place to be!

    Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
  • Gast514
    Gast514 6 januari 2014 · 14:07

    Mooi wintersport gebied. Zowel voor ervaren wintersporters en beginners. Het appartament was klein maar goed te doen voor een weekje. Wij hebben ons prima vermaakt een week lang. Zeker een aanrader

    Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Rob-board
    Rob-board 3 januari 2014 · 19:51

    We waren hier de week voor kerst, zeer weinig sneeuw naast de piste toen we daar aankwamen. Maar de pistes waren zeer net geprepareerd met kunstsneeuw. Verder had ik het idee dat er zeer veel sleepliften waren in dit gebied. Maar de meeste van deze sleepliften zijn in de jaren vervangen door stoeltjesliften dus hebben nagenoeg geen sleepliften gehad. Wel gingen deze liften niet snel. De apres ski vind vooral plaats bij de yeti bar, wat zeker wel gezellig was, jammer dat het zonnetje op het einde van de middag weer weg was. Ik vond het skigebied van Vars-Risoul een mooi gebied voor de gemiddeld ervaren wintersporter en de beginnende wintersporter maar de pistes zijn niet uitdagend genoeg voor de meer gevorderde wintersporter.

    Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Tom16
    Tom16 2 september 2013 · 19:51

    Schitterend skigebied voor wie de schoonheid van de bergen weet te appreciëren. Veel bomen, geeft dus geen kale indruk. Pistes zijn leuk en gevarieerd. In aantal kilometers ziet het er matig uit, maar ter plaatse blijkt het skigebied groter dan gedacht. Mede doordat ze niet zoals de grote Franse gebieden zes pistes naast elkaar leggen. Accomodatie wordt vooral door Résidences Sara beheerd. Kleine appartementjes, niet veel soeps. Maar wel vlot aan de pistes en betaalbaar. Over Après-ski en eten heb ik weinig meningen, wij zijn geen grote fuifnummers en eten houden we meestal ook bescheiden.

    Met vrienden Snowboarder 4 tot 6 jaar ervaring
  • Rick
    Rick 11 januari 2013 · 20:32

    Wat een gebied!! Na onze aankomst dachten we het hele gebied 's middags al te hebben gezien, niet dus! Het bleek vele malen groter dan wij gedacht hadden! Ondanks de weinige sneeuwval waren de pistes echt in superconditie en ik snap waarom Risoul zichzelf het zonnigste dorp noemt!! Van de 10 dagen die wij in Risoul zijn geweest hebben we slechts één bewolkte dag gehad!! De Apres ski is ook prima te doen. Wij zijn eigenlijk alleen naar de Yeti bar geweest aangezien die onder ons appartement lag. Van appartement Les Melezes moet je echt niet teveel verwachten, je betaald dan ook echt voor de ligging. Risoul is echt een prima bestemming voor zowel beginners als ervaren wintersporters!! Hou er wel rekening mee dat het steeds meer een jongerenbestemming word (voor mij was dit heerlijk).

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
  • Gast617
    Gast617 9 december 2012 · 17:50

    Ook ik ben hier vorig jaar naar toe gegaan. Ik kan vast zeggen dat ik aankomend jaar terugkom, want vond het geweldig. Zoals hier al eerder gezegd; het vrouwelijk schoon is hier echt in grote getale aanwezig. Natuurlijk is dit niet het belangrijkste bij een wintersportvakantie, maar dit is wel de reden dat ik dit jaar terugkom. Verder zijn de pistes ook erg goed. Let alleen wel op de rode pistes, soms zijn deze niet geprepareerd. Het heeft mijn groep een hele dag gekost om een bepaalde piste te nemen. Uiteindelijk heeft zelfs iemand de piste rollend naar beneden moeten nemen omdat hij zijn skies niet meer aankreeg. Let dus goed op welke pistes je pakt. Verder een geweldig dorp!

    Met vrienden Skiër 4 tot 6 jaar ervaring
  • Gast340
    Gast340 16 oktober 2012 · 14:21

    Ik ben hier vorig jaar een week met kerst geweest met een groepje studenten. Top week gehad! Was vrij goedkoop en skigebied was echt geweldig. Ook après-ski was er echt prima en bovendien liep er genoeg vrouwelijk schoon rond (van één vriend van mij is zelfs z'n bloempje geplukt in risoul ?). Kortom een echte aanrader!!

    Met vrienden Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
>