Reviews Rohrmoos

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 9.8 op basis van 5 beoordelingen.

Sterke punten: Super kindvriendelijk, goede locatie in het skigebied en eenvoudig bereikbaar.
Zwakke punten: Weinig après-ski.

Wat vind jij van Rohrmoos?

Reviews van gebruikers

Gast491
3 januari 2019 · 21:16

Prima gebied, voor degene die langere afdalingen zoekt iets minder geschikt.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast739
24 september 2014 · 12:49

Komen er zelf al 15 jaar. Afstand vanaf Nederland is relatief groot, maar gebied is het waard. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Door koppeling van liften is het eenvoudig op meerdere bergen te skiën zonder gebruik te maken van auto of openbaar vervoer. Pistes kennen een prettige variëteit aan uitdaging. Meeste pensions en hotels liggen direct of dicht aan de pistes. Restaurants, lunch aan de piste of diner 's avonds, bieden goede kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Met familieSkiër6 tot 10 jaar ervaring
Annet
14 januari 2011 · 08:10

Afgelopen kerstvakantie 2010 hebben wij ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd in Rorhmoos een geweldige ervaring met 23 familieleden en vrienden helemaal geweldig. De bevolking is warm en hartelijk en meedenkend.
De skiers onder ons hebben het als zeer prettig ervaren dat de pistes aan de appartementen grenzen. Zo vanuit je bed de piste op. Uit eten Heerlijk en voor een eerlijke prijs. Het is echt een aanrader voor een ieder die is een ander oord wil proberen als de bekendere oorden. De bevolking van Schladming Rorhmoos bedankt voor een geweldige tijd bij jullie. Het is niet alleen mooi in de winter maar met zomerdag is het ook de moeite waard om er een kijkje te nemen. Je kunt er heerlijk wandelen, Go-card en zomerrodelen (7km lang) geweldig

Jo
9 november 2010 · 22:30

Kom al jaren in het zeer skivriendelijke Rohrmoos, super goed familiehotel en zo op de ski’s de piste op.
Voor ieder wat wils blauw,rood,donkerrood en zwart zijn de zeer goed onderhouden pistes.Geen lange rijen voor de skiliften naar boven en genoeg ruimte. Avondskien vanaf de Hochwurzen mooie ervaring! Kijk ieder jaar weer uit naar de skivakantie.
In januari is het weer zover.

Ippel
11 november 2007 · 10:52

Rohrmoos is een ideaal gebied voor families met kleine kinderen, pistes direct aan huis, gemoedelijke sfeer iedereen is familie van elkaar. je voelt je er al snel thuis.