Reviews Rußbach

100% beveelt dit dorp aan. Krijgt een 7.8 op basis van 4 beoordelingen.

Sterke punten: Kindvriendelijk, goede locatie in het skigebied en laag prijsniveau.

Wat vind jij van Rußbach?

Reviews van gebruikers

Gast514
14 februari 2018 · 08:26

Kindvriendelijk skigebied. Niet al te groot maar wel ruim opgezet. Rustig dorpje, het prijsniveau is gunstig voor gezinnen met kinderen. De mensen in het dorp zijn vriendelijk en gastvrij. Het is wel een eind rijden vanaf Nederland.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Gast720
12 januari 2017 · 21:52

Skigebied is prachtig van wat wij ervan hebben gezien. Overwegend rode piste’s. Een prima skischool voor de kids met goede leraren en kleine groepjes. Het dorp Russbach is rustig, lief, klein en gemoedelijk. Een supermarkt en een paar kleine winkeltjes.
Wij hadden een appartement in het nabij gelegen Abtenau wat groter is en wat meer faciliteiten heeft op het gebied van winkels en restaurants.
Wat ik jammer vond is dat ondanks de goede sneeuwconditie in de kerstvakantie slechts de helft van de liften en de afdalingen open was in dit prachtige gebied, terwijl je toch een vrij dure skipas betaald.
Bovendien heb ik nog nooit zo’ n dure skiverhuur meegemaakt als hier. Bij de lift is de enige skiverhuur van Russbach dus vragen ze ook de hoofdprijs. In Abtenau zitten wat meer skiverhuurbedrijven en kan je voor aantrekkelijker prijzen goed ski’ s huren.
Ook qua eten en drinken in de diverse bergrestaurants zijn de prijzen erg hoog. Dit in tegenstelling tot de berichten die dit gebied als goedkoop aanprijzen.
Toch hebben we hier een topweekend gehad en lijkt dit gebied wel sneeuwzeker. Zeker voor gezinnen met kinderen een prima plek. Ik kom graag nog eens terug om de rest van dit gebied te verkennen als alles open is.

Met familieSkiërmeer dan 10 jaar ervaring
Hans
31 maart 2012 · 17:31

Russbach is erg leuk prima geschikt voor gezinnen erg leuke afdalingen maar vrij veel rood en weinig blauw dus je moet echt wel kunne skieen , echt de moeite waard , weinig wachten bij de liften , leuke restaurantjes om tusssen de middag iets te eten.

Marieke
1 september 2009 · 16:43

vorig jaar voor het eerst in Rusbach geweest, erg leuk en gezellig dorpje. We hadden alleen h? veel sneeuw! dit was wel erg leuk om een keer mee te maken. Er zijn voldoende restaurants in het dorpje waar je gezellig en goed kunt eten. Er start een mooie gondelbaan in het dorpje zelf die je binnen 10 minuten boven brengt. De omliggende plaatsjes zijn net als rusbach, gezellig en vriendelijk.
Dit jaar gaan we weer, hopen dat het net zo’n leuke, en sneeuwrijke week word als vorig jaar