BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Saalbach

Appartmenten Saalbach

Saalbach is een van de populairste dorpen van de Alpen en dat zie je terug in het aantal appartementen dat in het dorp beschikbaar is. Laten we het zo stellen: wanneer je op zoek bent naar een appartement dan zal je in Saalbach een gezonde vorm van keuzestress moeten ondergaan. En veel Nederlandse wintersporters vinden die keuzestress ieder jaar weer waard en niet zonder reden. Het skigebied van Saalbach is groot, heeft veel moderne liften, bruisende après-ski en de gezellige ’Gemütlichkeit’ die wij Nederlanders zo belangrijk vinden. Vroeger lagen de meeste appartementen in Saalbach wel in de buurt van de liften, maar de laatste jaren is Saalbach zo gegroeid dat je wel even goed naar de locatie van het appartement moet kijken.

Prijsniveau

Saalbach is niet per definitie een goedkope bestemming; sterker nog, het kan een tikje mondain overkomen. Aan de ene kant heb je de chique hoofdstraat waar je kan flaneren, aan de andere kant de wat plattere après-ski. Misschien dat die tegenstelling Saalbach zo interessant maakt. Je kan de verblijven in een basic appartement voor een heel schappelijk bedrag, maar je kan er ook voor kiezen om vele honderden euro’s per nacht stuk te slaan in een luxe appartement met wat meer sterren.

Tips

Je kan in Saalbach op twee flanken van de berg met de liften omhoog (er gaan in Saalbach meerdere liften de berg op, dus van wachttijden is nauwelijks sprake), maar het is wel goed om de locatie van je appartement vooraf even te checken. Zeker wanneer je wat buiten Saalbach verblijft moet je je realiseren dat het vaak handig is om de skibus te nemen.

Accommodatie thema's