Après-ski Saalbach

Après-ski in Saalbach is bijna tot kunstvorm verheven. Het is wachten tot de VVV van het dorp het aandraagt om toegelaten te worden tot de UNESCO Werelderfgoedlijst. Die après-ski begint eigenlijk al bij een willekeurige hut op de berg en gaat daarna door tot avondeten. Vervolgens gaat het avondeten moeiteloos over in de après-ski en andersom. Het kan kortom erg gezellig worden in Saalbach.

Après-ski tot het avondeten

De après-ski in Saalbach start op de berg. Da’s op zich niet zo heel uniek, maar het lijkt erop dat het in Saalbach niet zo heel veel uitmaakt in welke hut je start. De een is wat drukker, de andere wat rustiger, maar stuk voor stuk zijn ze gezellig. In het dorp gaat het vervolgens verder bij bijvoorbeeld de Hinterhagalm. Het mag duidelijk zijn: de après-ski in Saalbach kan je tot grote hoogte doen stijgen.

Après-ski na het avondeten

Wanneer je nog energie over hebt na een dag skiën en après-skiën dan heb je in Saalbach voldoende mogelijkheden om te dansen en te sjansen totdat je niet meer op je benen kan staan. Meer dan voldoende clubs, discotheken of andere plekken waar alcohol wordt geschonken, waar je even helemaal kan vergeten dat je toch echt in een skigebied bent. En raak je uitgekeken op Saalbach? Een taxi naar Hinterglemm is dan vaak voldoende.

3 après-ski locaties in Saalbach

Hinterhagalm
6 reviews
Soul House
1 review
Bauer's Schi-Alm
2 reviews

1 club in Saalbach

Bauer's Schi-Alm
2 reviews

Saalbach reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 28 skihuur winkels in Saalbach
3
Skilessen
We hebben 34 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.