Skiroutes/off-piste/moeilijke stukken Saalbach-Hinterglemm-Leogang

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Hallo,

Ik ga binnenkort naar Saalbach-Hinterglemm-Leogang en vroeg me af, aangezien ik van off piste hou en graag uitdaging zoek, of er in S-H-L nog tips zijn voor goede off piste stukken, skiroutes of andere uitdagende afdalingen/stukken.

Dank

Hey @Bart99, ik heb je even een PM gestuurd. Ik raad je zelf aan om een gids te huren! Kijk ook even naar de playground @ wePowder: http://wepowder.nl/playgrounds/saalbach-hinterglemm…

@Bart99 Als je dan toch ff op wePowder gaat kijken, kijk dan ff hier: http://wepowder.nl/weblog/4966/Poederalert%2312----een-klein… Dan weet je dat je niet in SHL moet zijn…

It's all about the turns duuuuuude!

@Arjen5 Dat ziet er heel sober uit. Het is ook mogelijk voor @bart99 om een dag uit te wijken naar Kaprun als hij perse off-piste wilt gaan.

Eventueel uitdagende pistes binnen SHL zijn de Zwolfer Nord abfahrt (piste 14) en de Schatberg Nord abfahrt (piste 1), dit zijn de meest uitdagende zwarte pistes binnen het gebied, lopende vanaf de top tot in het dal.

@RalfLins Maar dan zit je weet op een gletsjer… Dat wil je ook niet zonder gids. Er gaat wel wat vallen maar of dat het redt… @Bart99 Denk je wel om je 3-eenheid voor jou en je maat? Op wePowder kun je eventueel contact opnemen met Tijmen Dal, die kent SHL op z’n duimpje qua backcountry.

It's all about the turns duuuuuude!

Tja dit jaar ligt er in Lech waar ik altijd kwam ook niet veel, dit jaar hebben de Noordalpen het niet echt mee qua hoeveelheid sneeuw. Maar er gaat deze week wel aardig wat sneeuw vallen volgens mij!
Maar ik zou graag willen weten of er nog goede skiroutes (off piste) en andere off piste stukken zijn. En zijn er ook goede funparken in SHL?

Plaats een reactie