iemand al ervaring met young generation resort hinterglemm ?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Hey, is er al iemand met een reisorganisatie naar dat jeugdhotel in Hinterglemm geweest, het is vrij nieuw, heeft het een goede ligging naar de piste , gaat het apres skien goed, volgens de kaart ligt het wat verder weg van het centrum?

Ik ben er met 6 volwassenen geweest.Ligt dus niet aan de piste en niet bij de liften. Smorgens stuk te voet naar rode piste dan bergaf tot aan de liften. Savonds is het te bereiken via de verlichte piste tot 21.30u,nadien taxi nodig om bij het hotel te geraken.(skibus geraakt hier niet)hotel is in orde maar gericht op grote groepen jongeren.(niet echt gezellig).Succes ermee.

Vorig jaar toen ze nog het oude gebouw hadden staan ben ik er met 40 man geweest, leuk ding opzich… Je bent zowat zo op de piste, stukje kluunen en dan kun je wat Koen zegt meteen de piste af richting de Westgipfelbahn of Zwölferkogelbahn. Aan het eind een biertje drinken bij het restaurant met apresski bar bij het middelstation van de Westgipfelbahn. Daarna wat eten en 's avonds de piste na beneden lopen / de weg (deze duurt wel erg lang) en dan hardgaan in Hinterglemm. Tot slot pak je een taxi en ga je weer terug naar je Gästhaus…

dank je wel voor de reacties !
kan je in het resort zelf een glaasje wijn drinken of een pintje of … not done in een jongere hotel

Plaats een reactie