Soul House in Saalbach

Krijgt een 10 op basis van 1 beoordeling

Contactgegevens

Website

http://www.soul-house.at

Wat vind jij van Soul House?

Evaringen van gebruikers

Tim.
26 september 2014 · 19:04

Bäckstäatt Stall, hier aangegeven als Apresski bar is een zeer netjes restaurant. Bediening loopt 's avonds in avondkledij en is in de avonduren een keurig restaurant waar je tegen een niet al te hoge prijs lekkere vleesgerechten kunt krijgen, van biefstuk tot spare ribs. Heerlijk geserveerd met garnituur, meer dan voldoende om je buikje vol te krijgen.

In de middag kun je hier ook prima eten, ondanks de paraplu-bar waar je een drankje kunt nuttigen in de open lucht. De prijs is vergelijk met andere barretjes in Saalbach. Ook compleet authentiek aangekleed in Oostenrijkse style.

Voordeel is dat je niet via de piste naar het restaurant hoeft te lopen, langs de Bernkogel lopen en dan rechtsaf, er zit namelijk een tunneltje die onder piste door loopt en zo bevind je je in het restaurant. Dus zonder koude voetjes het restaurant betreden.

De drukte valt mee, reserveren kan snel door even tijdens het skien een tafel voor ongeveer 10 tot 15 te bespreken voor het diner 's avonds. Geen probleem. Of als je Duits goed is, een belletje doen naar hen. Dan weet je zeker dat je er terecht kan.

Met familie

Reisplanner Saalbach

1
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 28 skihuur winkels in Saalbach
2
Skilessen
We hebben 34 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
3
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.