BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Saint Jean d'Arves

Accommodaties Saint Jean d'Arves

Wie zei er nou ook alweer dat er in Frankrijk geen mooie dorpjes zijn? Kijk eens naar Saint Jean d’Arves. Een mooi bergdorpje in de Savoie, kleine chalets verspreid over een mooi dal. Een dal waar in de zomer de koeien grazen en in de winter het een waar winterwonderland is. Jullie kennen het plaatje wel. Hier dus geen grote appartementscomplexen of enorme hotels. Nee, kleinschalig en gezellig. De hoeveelheid accommodaties houdt dan ook niet over, maar daar krijg je veel rust voor terug.

Prijsniveau

Saint Jean d’Arves ligt in de Sybelles. Een skigebied dat bekent staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dat geldt zeker in de echte appartementsdorpen van Les Sybelles. In Saint Jean d’Arves vind je minder pakketreizen dus het gemiddelde prijsniveau ligt ietsjes hoger. Maar wees niet bang het is hier goedkoper dan in heel veel andere skigebieden. De kwaliteit ligt hier ook gewoon hoog.

Tips

Ben je op zoek naar rust maar wil je ook gewoon een lekker luxe vakantie en dat een beetje betaalbaar? En hoef je niet per se midden in een skigebied te zitten? Dan zit je hier in Saint Jean d'Arves op het goede adres. Kijk dan ook eens naar de ‘Residence Les Chalets des Ecourts’ mooie appartementen en een buitenzwembad wat zelfs ‘s avonds open is.

Accommodatie thema's