ski kluis

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saint Martin de Belleville

Wij gaan deze winter richting Saint-Martin de Belleville. We zitten echter op een kleine kilometer (Saint-Marcel) van de piste en we hadden graag geweten of er ski kluisjes te huur zijn nabij de piste? Alvast bedankt.

*bericht bewerkt door pj789 op 02 sep 2019 10:45

Kan er niets over vinden op geen enkele website.
Je zou een mail kunnen sturen naar office du tourisme (contact@st-martin-belleville.com).
Gewoon in het Engels als je Frans mager is, of gewoon Google frans naar engels vertalen.
Succes !

Is er niet een skiverhuur of shop onderaan de lift ergens? Meestal hebben ze daar ook een ski-depot, als het er is. Zo te zien zit er een Intersport (https://www.intersport-rent.fr/en/rent/page/pack.aspx?magasi…) en een Sport 2000 (https://jean.sport2000.fr/fr/) bij de lift in St.-Martin. Stuur een mailtje in het Engels met de vraag of ze ski storage aanbieden en je weet het.

Bij mijn weten is er geen. Zeker niet bij de gondel of de skishop die daar in de buurt zit. Wellicht bij de skishop in het dorp, onderaan de sleeplift, maar daar kun je veel moeilijker parkeren.

Ik heb ook het grote internet afgezocht en niets gevonden. Vandaar mijn vraag hier. Mail reeds verzonden maar ik kreeg tot op heden nog geen antwoord. Ik stuur nog een mailtje naar de skiverhuurders (bedankt vr de tip) Alvast bedankt voor jullie opzoekwerk.

*bericht bewerkt door pj789 op 02 sep 2019 17:00

Ondertussen is het mogelijk om ski-kluisjes te huren in het centrum van Saint-martin de belleville (onderaan de sleeplift) . Alles is terug te vinden op de website van Saint-Martin zelf.

Plaats een reactie