Hotels Saint Martin de Belleville

Vier mooie hotels staan voor je klaar in Saint Martin de Belleville. Je hebt de keuze tussen drie of vier sterren. Dus meteen het hogere segment. Hotel Edelweiss en Alp’Hotel zijn de simpelere en minder dure accommodaties. Het Hotel La Bouitte is met zijn twee sterren restaurant een hotel voor fijnproevers. Hotel Verde is fantastisch aangekleed aangenaam en luxe. Hotel Saint Martin is de allerluxeste met zwembad, wellnes, kinderclub en een zeer goed restaurant.

Prijsniveau

Voor wat je krijgt is de prijs gewoon goed. Maar een hotel met een tweesterren Michelin keuken of een viersterren hotel, dat zijn duidelijk niet de low-budget plannen. Je zit hier goedkoper en met een veel betere prijskwaliteit verhouding dan in Méribel maar vooral dan in Courchevel. Als je het geld ervoor hebt dat zijn de tophotels in dit dorp zeker een aanrader.

Tips

Lekker eten? Dan is de keuze simpel, Hotel La Bouitte. Dit hotel heeft maar liefst twee Michelinsterren voor zijn restaurant in de wacht gesleept. Dus houd je van goed tafelen na een dagje skiën dan is de keuze heel erg simpel.

Zoek met uitgebreide filters
hotelLodji ***
Erg goed
36x bekeken
8
Details
1 slaapkamer (166m²)
€ 3638
(€ 1819 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (5)
Details
1 slaapkamer (57m²)
€ 4529
(€ 2265 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (8)