Restaurants Saint Martin de Belleville

Met een goede twintig restaurants in zo’n klein dorp zit het met het uit eten gaan wel goed in St Martin de Belleville. Natuurlijk zijn het de standaard restaurants in zo’n bergdorpje als dit. De kwaliteit is over het algemeen heel erg goed. En beter dan in de hoger gelegen dorpen van Les Menuires en Val Thorens. Wil je echt fantastisch eten, reserveer dan een tafeltje in het hotel/restaurant ‘Hotel La Bouitte’ waar de keuken met maar liefst twee Michelin sterren is bekroond.

Restaurants op de berg

Het skigebied van Saint Martin de Bellville zelf, als we daar al van kunnen spreken is heel klein. Toch heb je op de afdaling naar Saint Martin al vier leuke restaurants. Een slagje kleinschaliger dan de grote eettenten die je verder ziet in Les Trois Vallées. Maar natuurlijk is de keuze van restaurants op de berg vrijwel onuitputtelijk, want als je in Saint Martin de Belleville zit dan ski je natuurlijk in de hele Trois Vallées. En in dit grootste skigebied ter wereld is de keuze van ‘restaurants d’altitude’ ook onuitputtelijk.

Restaurants in het dorp

Het dorpje Saint Martin de Belleville heeft aardig wat restaurants. Natuurlijk is er La Bouitte met zijn prestigieuze Michelinsterren, maar hiernaast vind je evengoed een eenvoudige snack als O’ Petit Snack met onder andere huisgemaakte kipnuggets. Verder genoeg restaurants met de klassieke ‘bergdorp-keuken’. Een dorp met genoeg keuze is restaurants dus!

4 pisterestaurants in Saint Martin de Belleville

Le Corbeleys
1 review
Le Chardon Bleu
2 reviews
Le Grand Lac
La Loy
1 review

10 restaurants in Saint Martin de Belleville

L'Etoile des Neiges
L'Eterlou
La Grangette
La Voûte
Le Dahlia
1 review
Le Billig
Le Lachenal
1 review
La Ferme de la Choumette
Le Montagnard
1 review

Saint Martin de Belleville reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 75 skihuur winkels in Saint Martin de Belleville
3
Skilessen
We hebben 22 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.