BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Saint Sorlin d'Arves

Appartmenten Saint Sorlin d'Arves

In Saint Sorlin vind je geen appartementsblokken. Dus de keuze voor appartementen is hier een stuk uitgebreider dan in veel andere gebieden. Er is hier duidelijk minder eenheidsworst dan in de Franse gebieden die helemaal vol zijn gebouwd met betonblokken. In Saint Sorlin zijn veel appartementen onderdeel van mooie chalets, en regelmatig zit je zelfs bij de locals. Je vindt hier wel minder bedden dan in de grote skigebieden, maar het verschil in aanbod maakt de keuze erg uitgebreid. Ook zijn de maten van de appartementen een stuk normaler. Het klapbed hoeft niet ingeklapt te worden om de koelkast te openen.

Prijsniveau

Veel Franse dorpen worden goedkoop vanwege de ongelofelijk geprijsde pakketreizen, daarvan vind je er naar Saint Sorlin niet heel veel. Dat maakt het gebied duurder dan de echte low-budget bestemmingen, maar duur is het echt niet!

Tips

Kijk in dit gebied zeker ook bij de kleine particuliere aanbieders. Deze hebben vaak erg leuke en mooie appartementen in de aanbieding. Maar wees er wel snel bij, want de vaste gasten boeken vaak aan eind van hun vakantie al voor het jaar erop!

Accommodatie thema's