Après-ski Saint Sorlin d'Arves

Wie voor après-ski naar Saint Sorlin d’Arves is afgereisd heeft een denkfoutje gemaakt. Er is hier ‘s avonds meer te beleven dan in Saint Jean d’Arves, maar echt après-skiën, nee, dan ben je hier in het verkeerde dorp. Dat kon je natuurlijk ook wel verwachten met een klein en gemoedelijk chaletdorp in de Franse Alpen. Een biertje drinken dat kan natuurlijk wel en daar zijn de Fransen zelf natuurlijk ook niet vies van… Je hebt hier wel de ‘Barock’ een bar die probeert het après-skiën naar een hoger niveau te tillen. Dat lukt de ene avond beter dan de andere.

Après-ski tot het avondeten

De echte après-ski bar is de ‘Barock’. Hier kan het ‘s middags a wel eens erg gezellig worden. Verder heb je een aantal bars en eettentjes waar wat te drinken geschonken wordt. Op de goede middag is het daar al erg gezellig. Als je een woordje Frans spreekt is het snel overal al gezellig trouwens. Maar dampende après-ski zul je hier zelden vinden.

Après-ski na het avondeten

Na het avondeten blijft het verhaal precies hetzelfde. Het is de Barock waar je tot middernacht terecht kunt. En verder genoeg plekken waar men je met veel plezier een biertje of een wijntje inschenkt. Maar wil je echt een feestje? Dan zit je hier negen van de tien avonden verkeerd.

3 après-ski locaties in Saint Sorlin d'Arves

Avalanche
La Grotte du Yeti
3 reviews
Le Barock
4 reviews

3 clubs in Saint Sorlin d'Arves

Avalanche
La Grotte du Yeti
3 reviews
d'Sybell

Saint Sorlin d'Arves reisplanner

1
Accommodaties
Elk uur controleren wij alle prijzen van appartementen, hotels & chalets bij ruim 12 reisorganisaties.
2
Skihuur
Regel vooraf al eenvoudig je materiaal in 1 van de 21 skihuur winkels in Saint Sorlin d'Arves
3
Skilessen
We hebben 16 skischolen gevonden die les geven op alle niveau’s!
4
Reisverzekering
Onbezorgd op vakantie met de beste kort- of doorlopende reisverzekering voor de wintersporter.