Chalets Saint Sorlin d'Arves

Saint Sorlin d’Arves is een echt chaletdorpje dus dat je hier chalets kunt huren spreekt nogal voor zich. Hier vind je erg mooie oude en authentieke chalets. Maar evengoed (stijlvolle) nieuwbouw. Chalets die speciaal voor de verhuur gebouwd zijn of huizen die door de eigenaren worden verhuurd als zij er zelf niet inzitten. Kortom over het algemeen goed onderhouden en mooie huizen waar zorg voor wordt gedragen. En dat ook nog eens voor een prima prijs.

Prijsniveau

De prijzen van de chalets zijn gewoon prima in Saint Sorlin d’Arves. Je betaalt hier voor de kwaliteit die je krijgt. Natuurlijk is dit duurder dan een appartementje waar je met opgetrokken benen moet zitten, maar teveel betalen doe je hier zeker niet. Meer grote skigebieden zouden hetzelfde prijsniveau als Les Sybelles mogen hebben.

Tips

Staar je niet blind op gehele chalets. Van sommige grote chalets kun je een hele etage huren, dat komt in praktijk overeen met een kleiner chalet. Dus kijk als je opzoek bent naar een chalet ook naar appartementen en ‘meublès’, hier zitten hele grote tussen die niets onderdoen voor een chalet.

Zoek met uitgebreide filters
chaletChalet Milliat
2022x bekeken
Details
2 slaapkamers (45m²)3 slaapkamers (50m²)
€1082
(€541 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)
Details
1 slaapkamer (150m²)
€2317
(€1159 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
Details
1 slaapkamer (90m²)
€2569
(€1285 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (1)
chaletChalet Prestige pour 8 pers. vue panoramique
Fantastisch
49x bekeken
9.4
Details
3 slaapkamers (100m²)1 slaapkamer (100m²)
€2583
(€1292 p.p.)bekijk alle beschikbare opties (2)