BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Le Choucas Saint Sorlin d'Arves

Le Choucas in Saint Sorlin d'Arves

(3 reviews)

Wat vind jij van Le Choucas?


Beoordelingen van gebruikers

 • Remko2
  Remko2 13 april 2016 · 09:19

  Van binnen is dit sfeervolle restaurant een plaatje. Klein, knus, gezellig. Maar onder ideale omstandigheden kom je daar natuurlijk niet omdat je op het heerlijk zonnige terras zit. Het bovenste deel heeft zicht op de piste, het onderste deel niet (maar daar zit je dan weer lekker beschut). Het restaurant wordt gerund door twee leuke dames die een enorm tempo hebben en met een vriendelijk gebaar hele mooie gerechten op tafel zetten. Verwacht niets hoogdravends, maar de ingrediënten zijn vers en van prima kwaliteit. En dat alles voor een verrassend lage prijs (biefstukje pepersaus met frietjes en een lekkere salade voor 15,50). Omdat het restaurant iets verscholen ligt, komt de massa hier niet (wel de locals en dat zegt eigenlijk al genoeg).

  Met familie
 • Gast839
  Gast839 13 november 2014 · 20:54

  Fantastische bar! Zeer gezellig, super bediening, niet te duur, net op de rand van de piste, makkelijk bereikbaar... Alleen maar pluspunten!

  Met familie
 • Gast485
  Gast485 13 augustus 2014 · 17:15

  Ik wou dat ik zowel 'In het skigebied' als 'In het dorp' kon aanduiden, want Le Choucas ligt langs de piste en is ideaal om langs te gaan bij het terugkeren naar het appartement. Het ligt zowel in het gebied als in het dorp, wat wil je meer. Daarboven op is het een zeer gezellig, authentiek en niet al te prijzig café. Ook de de maaltijden die er te eten zijn, zijn superlekker! Zalig om na het skiën de batterijen weer te gaan opladen met spijs en drank!

Saint Sorlin d'Arves reisplanner